Sari la conținut

Cand e sa ne fie mai rau, sa ne fie asa de bine

Va las in prima faza cu pozele :) sper sa nu va fac pofta…

DSC_7152DSC_7164DSC_7166DSC_7167DSC_7168DSC_7171DSC_7172DSC_7173DSC_7178DSC_7180

Astazi am fost invitat (ciudat sa spun asta, cand oricum ma duc cu placere) la PrioriTea, un local pe care il recomand cu drag. Este un local cochet, un local unde nu ai cum sa nu te simti bine. Si astazi chiar m-am simitit rasfatat cu delicioasele (spun asta eu, care nu sunt pasionat de dulciuri) macarons facute de Cofetaria Armand.

Nu am sa intru acum in retete si in detalii de genul, va pot spune doar ca sunt cele mai bune pe care le-am mancat pana acum.

In plus, pretul lor este sub ceea ce ofera piata in acest moment, sunt numai 3.5 lei bucata. Totusi, daca vreti si mai ieftin, aveti o oferta pe zumzi. Numai 2 lei pentru 50% reducere, vedeti aici.

Atat. Nu va mai zic nimic, nu vreau sa va fac pofta, stiu ca sunteti sensibili. Va sfatuiesc sa-i testati, cand aveti timp, si sa-mi spuneti daca gresesc ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Andreea 17 Sep 2013 @ 13:52

    Mmm, eu mancam o nuga in timp ce ma uitam la pozele astea:)) O sa ii caut si eu. M-ai convins :D

    Raspunde
  2. Monica 18 Sep 2013 @ 18:15

    vazand pozele…in prima faza…si placandu-mi macarons am zis sa probez si eu colectia Armand…insa dezamagire mare comparativ cu cele de la Madame Lucie
    Daca ai curiozitatea si placerea de a degusta si de la “concurenta” nu cred ca vei regreta :-)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)