Sari la conținut

Din pacate la Eurovision nu avem prea multe sanse

Mandinga a cantat prost. Nu am sa va iau pe ocolite, n-am sa incerc sa impachetez frumos ceea ce cred. Mandinga nu stie sa cante live. Melodia, ascultata intr-o inregistrare suna mult mai bine fata de ceea ce am vazut eu ieri la Eurovision.

Am iesit surprinzator pe locul 1, sau ma rog, am fost anuntati primii. Din cate am inteles clasamentul ala era aleatoriu.

Cat despre comentatori, jalnic. Atata au pupat-o in fund pe Mandinga, ca a fost cea mai buna, ca celilalti au fost varza, ca bla bla.

Niste prezentatori obiectivi oare nu exista in tara asta care sa prezinte Eurovisionul?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. marius 23 May 2012 @ 13:00

    La minutul 1:28 face un semn celor din “regie” ca are probleme cu casca si de atunci pare s-o ia pe aratura rau, a pierdut si ritmul. Sa speram ca va fi mai bine in finala.

    Raspunde
  2. Pyuric 23 May 2012 @ 13:15

    A avut probleme cu casca, nu i-a mers, nu se auzea nimic in ea. Este imposibil pt un artist sa cante fara sa ii mearga casca (sau fara sa se auda in monitoare), nu are cum sa se sincronizeze fiindca trebuie sa se bazeze pe sunetul care ajunge la el cu intarziere.

    Raspunde
  3. unicornul_vesel 23 May 2012 @ 13:34

    Sunt de acord ca a cantat slab si ca piesa e …un pic manelizata de Costi Ionita (dar daca o luam asa, majoritatea concurentilor au fost jalnici). Insa, se pare ca live-ul nereusit a fost cauzat de o defectiune tehnica: http://www.gandul.info/magazin/eurovision-2012-dan-manoliu-tvr-organizatorii-regreta-problema-tehnica-din-timpul-recitalului-mandinga-9662028

    Totusi, chiar daca nu-s vreun fan, nu-i un lucru rau ca se mai aude de Romania, mai ales in contextul calificarii in finala.

    Raspunde
  4. criserb 23 May 2012 @ 14:10

    @marius – si eu sper sa fie bine in finala, dar nu am incredere in Mandinga si in melodia ei :(

    @Pyuric – pentru ca tu te pricepi la d’astea nu te contrazic dar spune-mi tu sincer daca avem vreo sansa cu Mandinga la Eurovision. si daca nu aveam oameni care sa ne reprezinte mult mai bine?

    @unicornul_vesel – nu zic ca nu e bine ca se aude de Romania, e foarte bine. Dar in cazul in care am castiga Romania ar fi de zeci de ori mai avantajata. Ar trebui sa organizam noi Eurovisionul, sa vina turistul in Romania, am fi mult mai avantajati. Dar asa… sa auzim de cateva Romania la TV, nu e chiar mare lucru in comparatie cu ceea ce ar putea fi.

    Raspunde
  5. un Prost 23 May 2012 @ 14:29

    Ce penal canta.

    Raspunde
  6. Ioan T. 23 May 2012 @ 14:36

    Ce treaba are casca cu vocea? Sa presupunem ca nu se putea sincroniza, asta e, canta cu delay :D, dar pe clip se vede ca nu are voce. Iar faptul ca acei comentatori au pupat-o in fund nu e de condamnat. Si eu as pupa-o. La propriu :D

    Raspunde
  7. Ghiocel07 23 May 2012 @ 14:56

    Eu nu am inteles ce rol aveau baietii….De obicei cantau si faceau spectacol cu instrumentele lor. Acum se invarteau ca niste papitoi. Oricum, eu le doresc succes in finala.

    Raspunde
  8. Crox 23 May 2012 @ 18:35

    Eu zic ca s-au descurcat mai mult decat onorabil in conditiile date.
    Daca ar fi sa fac un clasament, as clasa Romania in primele 10 la aceasta semifinala. Daca are cineva un clasament al semifinalei in care Romania nu se afla in primele 10 pozitii, sunt curios sa aflu cine s-ar afla afla in primele 10 pozitii atunci.

    Romania e cotata azi in primele 4-6 la casele de pariuri.

    Comentatorii englezi chiar au apreciat show-ul celor de la Mandinga.

    Ce mi-a placut la interpretarea din semifinala este faptul ca nu mai suna deloc a manea, asa cum suna putin pe inregistrare. Tot raul spre bine pana la urma.

    In clasamentul meu personal nu s-ar fi regasit Irlanda sau Albania, una sigur nu s-ar fi regasit, cealalta ar fi intrat la un baraj, pentru ca nu sunt sigur ca as gasi 2 inlocuitoare. Dar Romania s-ar fi gasit cu siguranta acolo si ma bucur ca s-au calificat. Sper sa mearga mai
    bine in finala.

    Romania va iesi cu siguranta in primele 5, sper sa castige chiar, dar concurenta e mare anul asta.
    As paria pe Italia anul asta si lupta cred ca se va da intre feministe care vor vota Italia si afemeiati care vor vota Grecia sau Romania. La ce disponibilitate au barbatii sa dea SMS-uri la Eurovision, e de inteles pariul meu.

    Raspunde
  9. Piersing 23 May 2012 @ 20:12

    Fara nici o suparare, Mandinga a cantat foarte bine…. se putea si mai bine. Dar asta a fost datorita problemelor. Acum depinde de show-ul pe care il vor face sambata. Sunt de parere ca avem sanse. Nu stiu altora dar mie imi place melodia!

    Raspunde
  10. vlad 23 May 2012 @ 21:16

    Spaniolii au zis ca au doua echipe in finala si chiar sau bucurat cand au zis ca merge mai departe Mandinga. Bravo lor si mult succes in finala!

    Raspunde
  11. untd 26 May 2012 @ 23:14

    Daca canti tu mai bine, te astept sa te votez la anu…
    Daca nu ai voce sau nu sti muzica, sau nu ai dat vreun concert live, atunci nu jigni, si nu sustine ca sti mai multe decat stiu toti.
    Exprimarea libera a opiniei e una, iar a jigni e ceea ce faci tu.

    Raspunde
  12. criserb 27 May 2012 @ 02:27

    @untd – cand nu stii stai acasa. Eu asa as face.. de aia nu ai sa ma votezi la anu’ pentru ca nu consider ca am ce cauta acolo.

    Si uite, chiar daca nu ma price, asa cum spui tu, cum se face ca am avut dreptate in legatura cu sansele noaste?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)