Sari la conținut

Care e treaba cu Ponta si Geoana?

07ponta_si_geoana_OC_ad0b445d92Eu nu prea le am cu politica, nu ma uit la TV la chestii legate de politica. Pur si simplu nu-mi place. Dar… zilele tot vad la TV ca e un mare scandal intre Ponta si Geoana. Ponta vrea sa-l inlature pe Geoana din functia de presedinte al senatului si nu inteleg de ce.

Astia doi nu erau prieteni? Nu fac parte din acelasi partid? Chiar nu pricep, poate ma lamuriti si pe mine…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Cezar 10 Nov 2011 @ 11:42

    Din cate am inteles, Geoana a zis nasoale de PSD prin America, Ponta s-a ofuscat si vrea sa-l schimbe din functie. Doar ca daca il schimba, cel mai probabil noul presedinte al Senatului nu va fi tot de la PSD, pentru ca se voteaza in plen si PDListii nu vor vota pentru unu care nu-i de-al lor. Prin urmare, tot Geoana ramane pe functie. Nici eu nu ma pricep, dar asa am inteles ca sta treaba. Ma poate contrazice cineva care stie mai bine…

    Raspunde
  2. criserb 10 Nov 2011 @ 12:42

    @Cezar – eu am inteles in prima faza ca Ponta e ofticat ca Geoana a fost inaintea lui in America :) ca a zis sau nu nasoale… aia nu stiu.

    Poate vine cineva mai priceput si ne lumineaza si pe noi…

    Raspunde
  3. Crox 10 Nov 2011 @ 12:55

    Capcana intinsa lui Ponta, rocada in PSD.
    Cu sau fara stirea lui, Ponta asigura un interimat in PSD. http://goo.gl/7QupS
    Ideal pentru PSD ar fi un split si un join cu alegerile la mijloc. Split intre factiunea socialista moderna si factiunea iliesciana desueta. Din fericire, zic eu, nu mai au bani sa finanteze doua grupari si iarasi din fericire nu mai exista “investitori politici” care sa aiba incredere in solutia socialista. Finantatorii de serviciu ai PSD sunt prea ocupati cu DNA.

    PSD are datorii de aproximativ 6 milioane de euro pe care Ponta spune clar ca nu poate sa le plateasca. Daca maine ar fi alegeri, PSD ar ajunge la guvernare. Cum si-ar plati atunci datoriile, din ce bani, prin ce mijloace? Pe scurt, in cazul lui Ponta este vorba de frustrare.

    Raspunde
  4. Crox 10 Nov 2011 @ 12:57

    Addendum: cine este al doilea om in stat? cine este al doilea om in USL?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)