Sari la conținut

Tot ceea ce am făcut ca prim ministru…

ponta_iohannis_h7ftxbo69g_63238400_08613300

Tot ceea ce am făcut până acum ca prim ministru voi face și ca președinte.

Victor Ponta

Iohannis – Fiecare cetățean are dreptul la vot
Ponta – E o lozincă.

Cam asta urmează, nu prea avem ce face…

Soluții, să plecăm din țară sau poate aveți voi altele.

Despre dezbatere, aveam mai multe așteptări, așteptam ceva mai civilizat. Dar, n-ai cum, moderator de cacao, un Ponta pus pe atacuri și un Iohannis prea “neamț” ca să se bage în rahaturile astea.

Păcat.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. vali 12 Nov 2014 @ 07:23

    Ponta nu a spus ca e o lozinca dreptul la vot. A spus ca ca acest repros, ca nu s-a respectat dreptul la vot, a fost folosit mult in campania lui Iohannis, devenind o lozinca. Dar fiecare intelege ce vrea. Din pacate, noi, romanii , nu votam cu ratiunea, votam cu inima si dam de obicei un vot negativ. Am auzit des exprimarea ”il votez pe Iohannis pt. ca nu-mi place Ponta”. Este un motiv suficient? Eu cred ca ar trebui sa votam pe cel care va reprezenta mai bine Romania in Europa. Europa este o cusca cu lei, nu o sala de bal. ”Iohanistii ” spun ca Iohannis este calm si cu bun simt. Calmul si bunul simt sunt necesare, dar nu suficiente. Iti trebuie multe cunostinte, capacitatea de a-ti sustine ideile, de a te lupta si chiar de a primi ”pumni”. Ma intreb cum se va descurca dnul Iohannis in franceza sau engleza, daca in romana se exprima asa greoi. Ponta cred ca a fost foarte dornic sa lase o impresie buna, a fost cam agresiv, a vorbit cam mult, dar una peste alta, se vede ca stie ce are de facut. Mi se pare mie, sau considerati nemtii o rasa superioara? Eu cred ca suntem doar diferiti, dar egali. Fiecare natie cu calitatile si defectele ei. Daca ar fi sa-i judec pe nemti dupa Hitler, nu cred ca ar fi corect.

    Raspunde
  2. Sher 12 Nov 2014 @ 08:12

    Subscriu la ce a spus Vali. Dar am si completarile mele; iohanis a fost jalnic in multe privinte, nu a stiut nici cat are soacra lui pensia, ca sa nu mai vorbim de pensia medie si cati romani au votat in strainatate,.Si daca agresiv inseamna a ti se raspune prompt cu argumente solide bazate pe cifre, m-am lamurit….Cat despre nemti, mai avem sa ne rugam in genunchi ca sa ne vanda mai ieftin masinile lor la mana a doua cu sute de mii de km.

    Raspunde
  3. Eugen 12 Nov 2014 @ 18:14

    DIn pacate Ponta la prima dezbatere a batut mult si degeaba din gura. Iohannis era evident ne interesat de emisiune pentru ca stia cum va decurge iar el nu a venit acolo sa se laude cu ce va face si ce va drege.
    Eu nu zic ca Iohannis e mai bun decat Ponta dar stiu ca Ponta latra mult pe cand Iohannis nu latra dar musca.

    Raspunde
  4. Sher 13 Nov 2014 @ 08:06

    Nu stiu care musca mai bine, sau deloc, dar stiu sigur ca ‘neinteresat’ se scrie LEGAT ;)

    Raspunde
  5. vali 13 Nov 2014 @ 20:16

    Daca era neinteresat de emisiune, de ce a venit? Poate ca nu e interesat nici de functia de presedinte.

    Raspunde
  6. andrei 14 Nov 2014 @ 07:31

    “Tot ceea ce am făcut până acum a prim ministru voi face și ca președinte.”
    Bun așa. Adică nimic. Referitor la cum e văzut ponta în afara…. imagine negativa, zero. Faptul ca mascalzone ala de PM al Italiei ii pupa în cur aseară e nimic…

    Raspunde
  7. vali 14 Nov 2014 @ 17:16

    @andrei Daca il pupa in c… pe Iohannis mascalzone ar fi fost un geniu. Eu fac o deosebire intre simpatizantii lui Iohannis si postacii lui Iohannis. Acestia din urma i-au facut mult rau, pentru ca au mintit excesiv, au mistificat, sterg posturile care nu le convin( ma refer la cele decente, cu argumente, nu la porcarii),sunt foarte agresivi, pe mine m-au scarbit. Asa vor sa castige? Astazi cineva se jura pe blogul personal ca stie sigur ca Ponta are nu stiu cate amante. Au nascocit tot felul de fituici pentru care jura ca sunt facute de sustinatorii lui Ponta. Nu zic ca ceilalti sunt niste sfinti, dar la capitolul dezinformare iohannistii le-au dat clase. Eu cred ca si unii si altii subapreciaza inteligenta celor care folosesc netul.

    Raspunde
  8. criserb 14 Nov 2014 @ 17:28

    @vali – uite, la obiect, aici cine minte și manipulează?

    Raspunde
  9. Andrei 15 Nov 2014 @ 09:17

    @vali – ponta s.a lăudat cu sprijinul a 7 prim miniștri din Europa : Albania, Serbia, Georgia, Italia etc. Tari insignifiante geopolitic și economic. Dacă nu știi Italia e mai în buda decât noi dpdv economic. Plus mafia și corupția ridicate la rang de arta – cam ca la noi. În locul lui ponta as fi evitat asocierea cu renzi, cred ca pana și Berlusconi ar fi fost mai potrivit. În rest nu încerca să mă convingi. Tu votează-l pe ponta eu pe iohannis și de luni sper sa avem o tara normala cu puțin circ și multa munca

    Raspunde
  10. vali 15 Nov 2014 @ 21:54

    Mi se pare ridicol. Chiar asa de prosti ii credeti pe pesedisti, sa scoata un astfel de afis? Chiar credeti in toate fituicile care au aparut pe net? Cine stie ce fituica este aia( Vadim?), chiar daca este un ziar! Glumiti! Sau a fost o chestie ironica. Nu-mi place denumirea de ”tari insignifiante”, mi se pare o jignire. Si de unde ai tras concluzia ca vreau sa te conving? Pur si simplu mi-am spus parerea. Trebuia sa puneti un afis cu ”Interzis celor care nu sunt de aceeasi parere cu noi” si ma retrageam. Diversitatea, respectul si toleranta sunt valori care duc spre progres. Pacat, mare pacat ca intelegem asa de greu acest lucru.

    Raspunde
  11. criserb 15 Nov 2014 @ 22:27

    @vali – bun, este cum zici tu. Dar atunci spune-mi cine avea interesul să le scoată și să le împartă prin Iași?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)