Sari la conținut

Nexus 5 review

Nu am sa ma apuc eu sa-i fac review-ul acum, va las totusi sa urmariti review-ul ce l-am vazut si eu mai jos, filmulet care pe mine ma face sa vreau sa-l testez. Totusi, nu cred ca poate sa-mi inlocuiasca Note-ul 3 pe care il testez acum cu mare placere si care m-am indragostit.

Dar… ramane de vazut, in filmulet pare destul de ok, iar cuvintele sunt destul de bune despre el. Sa vedem, abia astep sa-l iau in teste.

Pana atunci va pot spune ca pretul este destul de bun, 2099 lei, pret mult mai bun decat al lui Samsung Galaxy S4 care a fost lansat de ceva timp…

Continuarea review-ului o puteti urmari aici.

P.S. O chestie nu-mi place, nush de ce, dar nu-mi place ca este facut de LG…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. costica 5 Nov 2013 @ 06:51

    Il am eu deja.
    E facut de LG si e made in Korea, deci tot pe acolo.
    Found in telefon Google vine cu Android curat, fara “imbunatatirile” obisnuite ale unui Samsung sau HTC. chestia asta do are in PIC la inceput deoarece iti cam cauti lucrurile cu care te-ai obisnuit sa fie de-a gata pe telefon… Si or care le gasesti peace Google play. Dar scapi de o gramada de paduchi introdusi tot de susnumitii.avantaje/dezavantaje.
    Are photosphere -ceea ce imi place mult, deoarece sunt fan.
    Pret/calitate IMBATABIL!
    Kit kat e super.
    In rest… Om mai vedea.

    Raspunde
  2. costica 5 Nov 2013 @ 06:52

    Autocorrect la Fel de idiot …

    Raspunde
  3. Mihai Serban 5 Nov 2013 @ 09:44

    Astia de la The Verge au facut cel mai idiot hands-on video: http://youtu.be/oWD6O53F6yc
    Oricum, review-ul e ok, cu bune si rele.

    Singura chestie care ma deranjeaza la noi este pretul. Tu ai dreptate, e mai mic decat cel al terminalului S4 dar Nexus 5 e caracterizat ca fiind un telefon accesibil. Cand dai 2000 de lei pe el iti spun eu ca nu il mai tratezi ca pe un telefon accesibil asa cum ar trebui el sa fie si ai sa critici fiecare chestie care o are mai slabuta. De exemplu multi se plang de sunetul pe care il fac butoanele din ceramica atunci cand scuturi telefonul sau de faptul ca telefonul nu vibreaza cum vibreaza alte telefoane. Cei de la The Verge si de la alte site-uri iau in calcul pretul la fiecare element si din aceasta cauza nexus 5 e un telefon bun in viziunea specialistilor care fac astfel de analize.

    Deci daca aveti de gand sa-l cumparati cu 2000 de lei, eu spun sa va ganditi de doua ori inainte sa o faceti pentru ca s-ar putea sa considerati telefonul sub asteptari, avand in vedere ca modelul de 16gb poate fi achizitionat din SUA cu 1150 de lei si din Europa cu un pret undeva la 1500 de lei.

    Raspunde
  4. Bogdan 5 Nov 2013 @ 10:20

    Un alt review la Nexus 5
    gizmodo.com/nexus-5-review-the-best-is-still-the-best-especially-1458003288

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)