Sari la conținut

Cascada Bigăr

Acum aproape un an am descoperit Cascada Bigăr, cascadă care a ieșit pe locul întâi în lume din punct de vedere al unicității, într-un clasament realizat de The World Geography. Până zilele trecute nu o văzusem cu ochii mei, dar mi-am promis că am să mă duc să o văd. Sâmbătă am ajuns acolo împreună cu părinții care nu erau prima dată în zonă.

Din păcate era destul de aglomerat și nu am reușit foarte multe poze așa cum mi-aș fi dorit, dar o poza bună tot am reușit să fac.

DSC_1538

Dacă este să vă spun părerea mea, cascada nu este așa de impresionantă pe cum ar trebui să fie o cascadă situată pe locul 1 în lume într-un oarecare top, este într-adevăr o cascadă frumoasă, dar cam atât. Când auzi de locul 1 în lume te aștepți la mai mult, la mult prea mult.

Este o cascadă frumoasă, pe care merită să o vedeți, dar nu vă așteptați să vă impresioneze așa cum ar face-o Niagara :)

De găsit o găsiți pe drumul ce leagă Anina cu Iablanița, pe DN57B și are coordonatele 45.003299, 21.959428.

Am să introduc de acum coordonatele pentru fiecare loc pe care îl recomand, pentru că m-am lovit sâmbătă de problema asta, când căutam un loc găsit pe un blog. Sunt lucruri pe care le găsești foarte greu dacă nu ai respectivele coordonate, chiar dacă există tot felul de alte explicații despre zonă.

Vă las mai jos cu încă câteva poze de la Cascada Bigăr, dar așa cum v-am zis nu sunt prea reușite, nush de ce, dar parcă nu am avut chef de poze când am văzut că mi-am uitat trepiedul acasă :(

Și nu uitați, dacă aveți drum pe acolo merită să vă opriți să o vedeți. Este chiar pe marginea drumului, nu trebuie să depuneți un mare efort.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)