Sari la conținut

Castiga o licenta de Fotbal Manager 2013

fotbal_manager_2013Cei de la skin.ro, distribuitorul SEGA si Sports Interactive mi-au facut cadou o licenta de Fotbal Manager 2013, cu ocazia lansarii in Romania a jocului.

Cum eu nu ma prea joc pe calculator m-am gandit sa fac un concurs, sa dau licenta unei persoane care se joaca cu adevarat.

Din ce-am aflat, Fotbal Manager 2013 vine cu tot felul de chestii interesante menite a marca asa cum trebuie cei 20 de ani de activitate Sports Interactive.

Head Researcher-ul român pentru Sports Interactive și lider al comunității românești FMRo.ro, Mihai Andrieș, a declarat despre Football Manager 2013:

„În fiecare an, Football Manager aduce sute de noutăți minore și majore, care deja au transformat jocul într-un imens simulator de management, cu toate laturile acestei activități, de la cele imediat evidente până la cele mai mici detalii din activitatea unui tehnician. În variantele anterioare, uneori complexitatea jocului putea deveni un inconvenient pentru jucătorii care nu își puteau dedica multe săptămâni unei cariere în FM. Prin urmare, pot spune că noul mod de joc FM Classic este o mutare câștigătoare din partea Sports

Interactive, pentru că astfel atrage și publicul pasionat de acest tip de joc, dar care își dorește să joace un sezon de FM într-un orizont de timp rezonabil.

Din punctul de vedere al comunităţii FMRo.ro, Football Manager 2013 se anunţă a fi o reuşită, prin prisma informaţiilor existente în acest moment şi a preview-urilor video oferite cu generozitate de către SI Games pe canalul oficial Youtube al companiei. Cu toţii aşteptăm noua variantă, deoarece FM13 se anunță a fi cel mai bun joc din serie.”

Dar probabil lucrurile astea le stiti deja. Cei pasionati cu adevarat de jos le stiu cu siguranta.

Bun, asa cum ziceam, va dau o licena de Fotbal Manager 2013. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati like acestui pot (pentru a le da si altora o sansa sa auda despre concurs) si sa lasati un comentariu la acest post. Un comentariu in care sa-mi spuneti de ce va doriti acest joc si eventual cu ce echipa tineti.

Concursul se termina in data de 23 noiembrie si castigatorul o sa fie desemnat prin tragere la sorti. Succes!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
30 comentarii
  1. Razvan 15 Nov 2012 @ 22:54

    Vreau acest joc pentru că vreau să-l fac cadou. Sunt dinamovist !

    Raspunde
  2. Danut 15 Nov 2012 @ 23:15

    Imi doresc acest joc deoarece de la fm 05 mi-am pierdut noptile, date-urile, cursurile de la facultate, am uitat de foame, de sete, de tot. Dependenta e mai mare chiar decat tigarile. Iubesc sa am satisfactia ca am construit eu o echipa, iubesc sa vad ca regenul ala prapadit pe care l-am cumparat la 16 ani ajunge de reputatie worldwide, eventual capitanul echipei si legenda la club.

    Vreau sa mi-l cumpar, dar fiind student, banii se duc pe alte chestii mereu. Recunosc, nu am achizionat niciodata jocul. Am jucat de pe urma crackerilor, dar anu asta asteptarea e mai mare decat in precedentii ani.

    Tin cu Arsenal Londra si sper ca aceasta echipa sa renasca din propria-i cenusa. Din pacate inca suntem academia celorlalti.

    Raspunde
  3. Raluca 15 Nov 2012 @ 23:47

    Ciao Cristi,

    Imi doresc tare mult aceasta licenta fiindca vreau sa o fac cadou sotului meu. Tocmai ce ne-am serbat aniversarea, iar el ziua de nastere, dar din pacate nu am putut fi impreuna in aceste doua zile importante. Maine va ajunge acasa si sunt sigura ca acest cadou l-ar face foarte fericit, fiindca Footbal Manager traieste cu noi in aceiasi casa de 5 ani de zile :). Imi spunea ca a testat FM 2013, si atunci cand va aparea pe piata si-ar dori sa il achizitioneze. L-as suprinde intrun mod foarte placut :) Echipa preferata este Manchester United.

    Mersi de oportunitate!
    Raluca

    Raspunde
  4. agroliv 16 Nov 2012 @ 14:56

    Simplu: eu doar asta ma joc, doar asta visez :-) Joc “de cand ma stiu” FootballManager. Echipa preferata: FC Steaua Bucuresti (Romania) si FC Bayern Munich (Germania). Sper sa nu te influenteze ca esti dinamovist. ;-) .

    Raspunde
  5. Radu 16 Nov 2012 @ 16:22

    Merci Cristi, FM este un super joc pentru pasionatii de fotbal! Eu deja il joc, deci doar merci pentru postare :)

    Raspunde
  6. bobix22 16 Nov 2012 @ 20:58

    Salut!In primul rand imi doresc acest joc pentru ca eu cred ca este cel mai bun si cel mai complex manager de fotbal care a aparut vreodata.Sunt fan al seriei inca de pe vremea cand eram la liceu si pierdeam multe nopti jucand ,uneori chiar pana in zorii zilei.Iubesc tot ceea ce inseamna fotbalul si jocurile cu fotbal dar mai ales Football Manager.Este unul dintre jocurile care provoaca dependenta atunci cand incepi sa il joci si practic devine un viciu.Cunoscatorii stiu ce vorbesc!Imi doresc din tot sufletul jocul ,pentru ca ma reprezinta si sunt un mare fan al fotbalului si al acestui joc superb!Bafta tuturor participantilor !

    Raspunde
  7. Stoiculescu Marius Catalin 17 Nov 2012 @ 01:43

    UAAAU! Tare mult mi-as dori si eu jocul. Il joc de foare multi ani. La FM 2011 ajunsesem sa duc cariera cu Rapid(echipa mea favorita) pana in 2033, pana cand am reinstalat windows-ul si am uitat sa copiez save-ul. E chiar foarte addictive jocul si sper sa il castig.

    Raspunde
  8. Victor 17 Nov 2012 @ 01:46

    E super tare jocul… numai asta fac in ultima vreme 2012 joc de cand a aparut… nu ma mai satur de el… iar cu ocazia asta pot sa incer 2013 pe care il astept de mult.

    Raspunde
  9. Alex 17 Nov 2012 @ 01:48

    Imi doresc pentru ca nu mai apare odata crackul.

    Raspunde
  10. Paun Dragos 17 Nov 2012 @ 14:37

    Totul a inceput in 98 cand tata mi-a adus un joc, se numea Championship Manager 98. Stia ca focusem inca de la varsta de 5 ani o pasiune pentru Juventus Torino, dupa meciul Steaua – Juventus Torino, terminat 0-0 pe zapada de la Bucuresti, Ghencea, primul meci la care am fost in viata mea. Nu-l voi uita niciodata! Mi-a luat acest joc, ca sa pot sa ma joc cu Juventus, plus ca aveam si alte jocuri gen Actua Soccer, cu care jucam tot cu Juve. Rand pe rand l-am obligat sa-mi pirateze toate Championship Manager-urile care au aparut, pana prin 2004, cand cu totii stim povestea cu cei de la EIDOS. Apoi a inceput Football Manager 2005, si asa m-am impacat cu unul dintre cei mai buni prieteni de azi( jucand online seara de seara), cu care ma certasem pe la 13 ani, cand am schimbat scoala generala. Si uite asa am inceput sa jucam online toate FM-urile care au aparut din 2005, pana in 2013, cand jocul nu a mai putut fi piratat. Destul de trist, ca o persoana rationala, dar fara job, pe o economie rudimentara ca a Romaniei, nu isi poate permite 130 RON sa-si cumpere jocul cu licenta. De aceea imi doresc sa castig aceasta licenta a Football Manager 2013.
    I rest my case.
    Fie ca cel mai norocos sa-l castige.
    Daca nu, e BLACK FRIDAY saptamana viitoare pe la mai toate magazinele, sper sa-l reduca macar la 1 milion si poate asa, noi, pasionatii de seria FM, sa ni-l putem permite!

    Raspunde
  11. Marius 17 Nov 2012 @ 15:04

    Cred ca anul acesta Football Manager a reusit sa se dezvolte foarte mult aducand foarte multe imbunatatiri fata de precedentii ani si cum sunt un mare fan al acestei serii as dori sa il pot juca si eu.Din demo acest joc a reusit sa ma cucereasca si in toti anii in care intram in joc si uitasem sa ies.Din pacate nu fiecare isi poate permite sa il aiba,nu datorita pretului mare ,pentru ca nu are un pret asa de mare,ci pentru ca nu stiu cata lume isi permite sa dea 130 Ron pentru un joc in Romania.Echipa mea de suflet este Rapid si sper ca de pe 23 noiembrie sa reusesc sa fac lucruri mai bune pentru echipa si sa ii duc spre un titlu fictiv,care in realitate este ceva imposibil!Bafta

    Raspunde
  12. Marius 17 Nov 2012 @ 16:36

    Simplu. Am jucat si-mi plac genul asta de jocuri. Apoi, nu ar merge un cadou de ziua mea? Azi :)

    Raspunde
  13. Cezar 17 Nov 2012 @ 17:38

    Eu vreau licenta pentru ca sunt curios de schimbarile pe care le-au facut in noua versiune. Am vazut declaratiile si videoclipurile pe care le-au postat pana acum, dar nu e acelasi lucru pana nu-l joc. Sunt curios daca mai pot sa castig Europa League si Champions League cu Porto in primii doi ani “de contract”. Si apropo de echipa cu care tin, a inceput sa-mi placa mult si in realitate de Manchester City dupa ce o alegeam mereu sa joc cu ea in FM, pentru ca avea buget “nelimitat” si puteam sa cumpar orice jucator vream. :))

    Raspunde
  14. just-me 18 Nov 2012 @ 14:46

    As vrea sa incerc noul FM2013 dar partea proasta e ca salvarile din FM2012 nu pot fi portate in 2013 (din cate am inteles) astfel ca va trebui sa o iau de la 0. Pana acum, in FM2012 sunt in al 4-lea sezon cu Steaua (4 titluri consecutive, 3 cupe castigate, 2 supercupe, 2 finale de Europa League) si in primul sezon de antrenor al Romaniei (calificare la Euro 2016 unde am fost eliminat de Croatia in sferturi). Am multi jucatori noi, in special tineri (sub 18 ani) pe care ii cresc si apoi ii vand (sezonul trecut am vandut unul la Tottenham pe 24 mil iar altul pe 15 la Chelsea).
    Folosesc 2 tactici (prin rotatie): un 4-1-2-2-1 (4 fundasi, 1 mijlocas defensiv, 2 mijlocasi, 2 aripi ce intra in interior pe faza de atac si un varf) si un 4-1-1-2-2 (4 fundasi, 1 mij defensiv, 2 mij, 2 aripi si 2 varfuri). Sezonul trecut am avut o singura infrangere si 3 egaluri in campionat ceea ce demonstreaza ca tacticile astea functioneaza perfect.

    Echipa preferata e Nottingham Forrest asa ca daca voi primi licenta voi incepe FM2013 cu Nottingham si voi continua (probabil) cu Steaua in FM2012.

    Raspunde
  15. Marius Moga 18 Nov 2012 @ 21:16

    M-am jucat de vreo 4 ani incoace, deci… il vreau! :)

    Raspunde
  16. Madalin 19 Nov 2012 @ 20:46

    Imi doresc acest joc deoarece vreau sa i-l fac cadou colegului meu de camera care asteapta innebunit varianta crack-uita si vrea sa faca foamea ca sa-si cumpere jocul. Si in plus, vine si ziua lui, s-ar bucura tare mult.

    Raspunde
  17. Alin Ionita 20 Nov 2012 @ 14:27

    Vreau aceasta licenta pentru Football Manager 2013, pentru ca joc aceasta serie inca din 2005 de la aparitia primului joc, si mi-as dori foarte mult sa am acest joc in original la colectie. Unii fac colectie de filme, altii de carti in biblioteca, eu fac colectie de jocurile preferate pe care le-am jucat :D sunt mai sentimental :D Ar insemna foarte mult pentru mine. Tin cu Rapid de cand m-am nascut, sau cum imi place mie sa-mi spun ‘M-am nascut rapidist!’ :D

    Raspunde
  18. Nechita Roberto 20 Nov 2012 @ 20:45

    Salut, iti apreciez initiativa si este una laudabila. Iti citesc blogul si faci o treaba foarte buna.
    Imi doresc licenta pentru ca-mi place mult varianta jocului din anul acesta, vizibil imbunatatita fata de precedenta. Pentru ca varianta piratata continua sa intarzie, si probabil ceea va urma sa apara tot va avea mici scapari, as vrea sa experimentez senzatia de a juca un joc original, online cu alti impatimiti ai jocului.
    Echipa mea preferata este Otelul Galati, sunt galatean si activez la grupele de juniori din oras, cunosc fenomenul si pun multa pasiune pentru echipa asta.
    Succes in continuare cu blogul si celorlalti participanti la tragerea la sorti, bafta!

    Raspunde
  19. radu 21 Nov 2012 @ 10:52

    vreau jocul pentru ca il joc din 2003… am trecut prin toate versiunile, deci nu stiu ce sa spun mai mult :)

    Ca intotdeauna, o sa incep cu Inter, si dupa ce o sa castig cu ei zeci de trofee, incep cu Liverpool

    Raspunde
  20. Alexandru 21 Nov 2012 @ 19:14

    Vreau acest joc mai mult decat orice (in materie de jocuri). Sunt dinamovist si macar in joc sa ne mearga bine. :D

    Raspunde
  21. Florin 23 Nov 2012 @ 05:34

    Liked. Multumiri pentru oportunitate. Nu am castigat nicio loterie in viata mea :)). E singurul joc pe care vreau sa il joc si desi as vrea sa fac cariera cu Universitatea Craiova, o sa joc cu Viitorul Constanta sau ceva genul daca imi revine mie.

    Raspunde
  22. Marina Ionut Adrian 23 Nov 2012 @ 11:55

    vreau acest joc pentru ca joc de 10 ani cand era Champhionship Manager 2001-2002. echipa mea preferata e Rapid

    Raspunde
  23. RKS 23 Nov 2012 @ 12:27

    imi doresc foarte mult sa obtin licenta acestui joc magnific pe care il joc inca din 2002 pe cand denumirea era Championship Manager :)

    Raspunde
  24. Dan 23 Nov 2012 @ 13:23

    Vreau acest joc pentru ca sunt fan. Ma joc Football Manager din 2001

    Raspunde
  25. Robert 24 Nov 2012 @ 02:18

    Sunt fan Steaua si joc fm de multi ani.

    Raspunde
  26. Rares 24 Nov 2012 @ 18:24

    Pentru mine Football Manager este mai mult decat un joc. Este implinirea unui vis sau mai bine zis trecerea peste cea mai mare frustrare a vietii mele, a ceea ca nu am reusit in fotbalul real. In fond, asta trebuie sa reprezinte un joc pe PC, o lume in care sa obtii ceea ce in viata reala nu poti sau este aproape imposibil sa realizezi. Nu am fost niciodata genul de gamer infocat, dar cand am descoperit Football Manager am simtit pe pielea mea ce inseamna sa stai si 10 ore in fata calculatorului, sa zici ca nu ti-e foame chiar daca nu ai mancat de 24 de ore sau sa ii zici prietenei tale ca nu te simti bine si ca nu poti sa iesi din casa. Ma joc FM din 2005 si in mod sigur o sa ma joc toata viata. TE ROG MAI MULT DECAT FRUMOS sa ma alegi pe mine sa fiu castigatorul licentei.
    PS: sunt dinamovist

    Raspunde
  27. Paun Dragos 24 Nov 2012 @ 18:42

    ei bine? cine a castigat?

    Raspunde
  28. criserb 26 Nov 2012 @ 12:30

    @Madalin – esti fericitul castigatoar!

    Extragerea a avut loc pe facebook, o puteti vedea aici.

    Madalin – sa-mi dai un mail pe criserb [at] gmail [punct] com cu numele tau complet pentru a-ti putea da licenta ;)

    Multumesc @all si va astept si la alte concursuri!

    Raspunde
  29. Madalin 26 Nov 2012 @ 13:55

    Multumesc mult!

    Raspunde
  30. George Fierascu 19 Jan 2013 @ 06:19

    Ca mai toată lumea joc după crack-uri…o singura data am avut originalul si se vedea diferența,așa ca desigur as dori sa pot il juca din nou pe cel original.
    Rapid/Fc Barcelona

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)