Sari la conținut

Si parcangiii de la Universitate cui raman?

d9c5eff28c3061eacf7f7c3a8a5baaec_view

Dupa cum probabil ati aflat pana acum, astazi s-a deschis parcarea de Universitate. Am inteles ca este misto facuta, ca are 420 locuri de parcare pentru autoturisme si vreo 21 pentru "masinile mai mici" si motociclete. Ce inseamna masini mai mici, nu m-am prins.

O initiativa laudabila si necesara. Il mai votam inca o data pe Oprescu pentru asta?

Si acum sa revenim la titlul acestui post. Cu tiganii care ne luau bani pana acum pentru a parca pe acolo ce ne facem? La ei nimeni nu s-a gandit? Cum o sa-si mai castige saracii de ei existenta? Ok, v-ati prins, sunt ironic si nu prea imi pasa, dar daca este sa o gandim putin, chiar exista o problema.

Daca nu-si mai castiga banii din "am eu frate grija de masina ta" o sa trebuiasca sa faca alte chestii pentru a supravietui. Si ce-o sa faca? Banuiesc ca la munca nu o sa mearga. O sa fure mai mult si o sa dea oamenilor in cap.

Credeti ca exagerez? Sper si eu ca exagerez, dar ma tem ca nu sunt departe de realitate.

Un lucru mi-as dori, sa creasca paza in zona, sa nu mai vad tot felul de colorati pe acolo. Am rezolvat problema cu locurile de parcare, hai sa rezolvam si problema tiganilor.

Apoi mai trebuie renovate cladirile si in final o sa avem si noi un centru vechi, asa cum este normal sa fie.

Mai multe poze cu parcare gasiti aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. alioja 16 Nov 2012 @ 09:27

    incearca sa parchezi oriunde in zona Unirii, sau in sus pe cheiul Dambovitei pana dupa Piata Natiunile Unite, si o sa vezi unde s-au dus.

    Raspunde
  2. Oana 16 Nov 2012 @ 11:47

    Stai linistit, parcagii sunt in continuare la datorie. Aseara am parcat pe la Arhitectura si erau vreo 7 parcagii colorati in zona. Eu am gasit loc pe la Caminul Artei si acolo nu erau, dar in rest era plin de ei

    Raspunde
  3. Darius 16 Nov 2012 @ 12:13

    Nu mai faceti parcari ca poate vin la Timisoara! :)

    Nu ca n-ar fi destui si aici…

    Raspunde
  4. un om 16 Nov 2012 @ 12:17

    exista o categorie de masini cu motoare mici (cred ca pana in 50 cc) care pot circula cu max 45 km/h si care au un volum mult mai mic acelea probabil pot intra cate doua pe un singur loc normal. De mentionat ca la masinile alea nu ai nevoie de permis ci doar dovada cursurilor de legislatie.

    Raspunde
  5. unicornul_vesel 16 Nov 2012 @ 16:02

    1. *parcangiii
    2. nu tre’ sa te departezi prea mult sa dai de ei. sunt in spatele CEC-ului si in spatele cladirii Politiei Romane (care e mereu la datorie :))) cu duiumul dupa orele 16. la fel si pe splai si la fel si pe Victoriei, deci nu iti face griji pentru soarta lor.

    Raspunde
  6. Ghiocel07 16 Nov 2012 @ 18:39

    Poata intra in parcare si te ghideaza spre locul liber :)

    Raspunde
  7. Ciprian 16 Nov 2012 @ 22:22

    Din pacate nu stiu cine o sa parcheze in parcare in primul rand… in aia mare de sub inter sunt mereu mai mult de 500 de locuri libere si nu se inghesuie nimeni!

    Raspunde
  8. Nautilus 19 Nov 2012 @ 18:42

    …băieţii ăia bronzaţi sub soarele Indiei s-au retras mai aproape de bârloagele lor de prin Centrul Isteric, în care i-a cazat Răposatul Ceaşcă.

    ~Nautilus

    Raspunde
  9. TyT 20 Nov 2012 @ 03:25

    Poate dispar nenorocitii astia de parcangii, m-am plictisit sa le dau bani de teama ca imi zgarie masina …

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)