Sari la conținut

Concurs: Castiga 2 bilete la concertul VUNK #asasishow din 3 octombrie

fbcover concert vunk

Cel mai mare concert pe care l-a avut trupa VUNK vreodata o sa aiba loc pe 3 octombrie la Sala Polivalenta, iar eu am placerea sa va ofer doua bilete. Tot ce trebuie sa faceti este sa-mi lasti un comentariu in care sa-mi spuneti de ce vreti sa mergeti la concert, ce va face sa va doriti asa mult cele doua bilete?

Cei care vor sa mearga la sigur si nu vor sa stea in suspans pana la finalul concursului pot achizitiona insa biletele online de la www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro, sau offline de la Magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Postei Romane semnalizate "bilete.ro" si casa de bilete a Salii Palatului.

Ca sa dau putin din casa va spun ca spectacolul are ca tema descoperirea retetei fericirii si Sala Polivalenta va fi transformata intr-un urias laborator al tehnologiei. Pentru acest show, Cornel – care a fost corigent la chimie in clasa XI-a – a refacut tabelul lui Mendeleev cu elemente gen “caldura”, “iubire”, “imbratisare”, “sarut”.

Vedeti aici tot ce fac baietii, clipa de clipa, pana la marele concert. Este un site foarte misto facut pentru a veni in intampinarea fanilor care vor sa fie la curent cu miscarile trupei.

So, cui dau biletele?

P.S. Concursul se termina pe data de 23 septembrie!

UPDATE:

Random.org a decis castigatorul, este comentariul cu numarul 9. Va multumesc tuturor!

random

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
19 comentarii
  1. elaul 20 Sep 2013 @ 15:27

    eu vreau sa merg la concert pentru ca nu-mi place deloc trupa VUNK, dar daca i-as vedea live, poate as deveni un fan al lor..cine stie?:)

    Raspunde
  2. Marin Emilia Valentina 20 Sep 2013 @ 23:30

    Mi-as dori foarte mult sa ajung la acest concert pentru a descoperi reteta fericirii, pentru a o imparti o seara intreaga cu toti cei prezenti in “laborator” si pentru a mi-o insusi pentru totdeauna! Stiam deja ca aceasta trupa emana fericire prin toti porii, dar sper sa aflu si cum reusesc! :D

    Raspunde
  3. Marin Elena Madalina 21 Sep 2013 @ 18:47

    De ce vreau sa merg la concertul de la Polivalenta? E simplu! :D Melodiile lor ma fac sa uit de toate problemele si grijile cotidiene, dar sa nu uit sa ma bucur de lucrurile marunte ce dau culoare vietii mele! Imi doresc sa aflu compozitia chimica si sa pun in practica “experimentul” din 3 octombrie in asa fel incat fericirea sa aiba chipul meu mereu! :D

    Raspunde
  4. alina corodescu 22 Sep 2013 @ 14:21

    Mi-aș dori tare mult să merg pentru că îmi plac foarte mult cum căntă.Au melodii foarte frumoase și ar fi o ocazie foarte frumoasă să îi văd.Datorită lor trec mai ușor peste probleme.

    Raspunde
  5. Marin Vasile 22 Sep 2013 @ 14:37

    Nu stiu altii ce cred, dar in ceea ce ma priveste verdictul e limpede: tocmai pentru ca baietii de la Vunk nu se dau in laturi de la provocari, mi-ar placea enorm sa merg la Polivalenta pentru ca sunt foarte curios ce alte artificii au mai pregatit. Desi sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile, sunt absolut sigur ca ne vor surprinde si de data aceasta!

    Raspunde
  6. AndreiArde 22 Sep 2013 @ 19:02

    eu vreau sa-mi duc prietena la concert ca sa faca o poza cu cornel…este un mare fan

    Raspunde
  7. Raluca 22 Sep 2013 @ 19:15

    Pentru ca tot pe 3 octombrie incepe si ultimul meu an de licenta, si cum altfel as putea sarbatori???

    Raspunde
  8. Laura Puisor 22 Sep 2013 @ 20:23

    Ma gandesc ca niciodata nu am castigat niciun concurs, cu toate ca sunt o persoana norocoasa. Ma veti intreba poate, asa si?
    Si… ma gandesc ca de data asta e posibil sa fiu castigatoare, avand in vedere ca imi place trupa Vunk :)

    Raspunde
  9. Marin Florentina 22 Sep 2013 @ 22:49

    Imi doresc sa merg la concert pentru ca aceasta trupa pune suflet in fiecare vers si acord, iar datoria noastra este sa-i apreciem si aplaudam pentru intreaga lor munca; mai mult decat atat, este de admirat faptul ca reusesc sa ne transmita cele mai frumoase stari indiferent de grijile si problemele lor pe care le lasa dincolo de scena si culise!

    Raspunde
  10. Tavi 23 Sep 2013 @ 01:38

    Pick meee ! :)

    De ce ? Ei bine, nu i-am vazut niciodata live.
    Da, probabil asta e un argument foarte subtire, da’ pe de alta parte, concertul e fix in perioada de inceput a anului universitar, vreau sa invit o colega de facultate (mistourile le lasam pe alta data, multumesc) si, cireasa de pe tort, te rog ! :)

    Raspunde
  11. Daniela 23 Sep 2013 @ 10:39

    Da, vreau sa merg pentru ca imi place muzica celor de la Vunk, au piese haioase si antrenante iar asta mi-ar prinde tare bine in perioada asta care nu a fost deloc roz pentru minein ultima vreme! Ar fi ca o sedinta de terapie )

    Raspunde
  12. Traian 23 Sep 2013 @ 13:29

    Nu am mers pana acum la un concert Vunk.
    Asa si ??

    Raspunde
  13. Georgeta 23 Sep 2013 @ 14:43

    Imi doresc sa merg la concert pentru ca aceasta VUNK este trupa romaneasca care-mi place cel mai mult la ora aceasta deoarece este originala 100%, iar melodiiile sunt pe gustul meu…ma inalta la cer si inapoi!

    Raspunde
  14. Georgeta 23 Sep 2013 @ 14:45

    Imi doresc sa merg la concert deoarece trupa VUNK este intrata in inima mea pentru totdeauna!

    Raspunde
  15. Any 23 Sep 2013 @ 14:47

    Imi doresc sa merg la concert deoarece ador trupa VUNK “pana la cer si inapoi”!

    Raspunde
  16. Iosif nigel 23 Sep 2013 @ 17:56

    IUbesc trupa vunk mai ales melodiile lor si mias dori sai vad i nrealitate cum canta sper sa pot sai vad miar placea sai ascult live si toate melodiile imi doresc foarte mult sa ajung sai vad pt k sunt un fan inrait si au niste melodii de nota 10

    Raspunde
  17. DUMITRACHE ALINA 23 Sep 2013 @ 17:58

    Imi dorec foarte mult sa merg la acest concert sai vad cantand ador trupa inca de cand era imi place mult de cornel are niste melodii ritmate si dragute sincer mias dori mult sai vad cantand sper sa pot :-)

    Raspunde
  18. Dumitrache Madalina 23 Sep 2013 @ 18:01

    Imi dorec mult sa pot sai ascult si sai vad in realitate nu doar la tv si radio cand i ascult melodiile am impresia ca sunt chiar langa mine asa imi trece mai repede timpu uit de probleme si tot pe 3 octombrie fac trei ani de cant raiesc cu prt meu si miar placea sa pot sarbatori langa el bucuria de ai vedea si tot atunci este si ziua lui sper sai pot vedea

    Raspunde
  19. criserb 24 Sep 2013 @ 13:10

    Avem o castigatoare!

    @Marin Florentina – ai castigat cele 2 bilete, felicitari. Am nevoie de datele tale de contact cat mai repede, da-mi un mail pe [email protected]. Merci frumos!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)