Sari la conținut

Cea mai bună investiție pe care am făcut-o în ultimul timp

Acum vreo 2 săptămâni comandam un televizor de la eMag (un cadou pentru un prieten) și am zis că trebuie să-mi iau și eu ceva, să mă bucur și eu când vine curierul. Mi-am pierdut ceva timp pe site și am zis că ar fi un moment bun să-mi cumpăr un Car Kit. Mașina mea fiind mai veche, nu a fost dotată cu așa ceva din fabrică. So, dacă mașina voastra are carkit incorporat nu mai citiți acest post.

După nu foarte multe căutări am ajuns să-mi comand acest Car Kit, un Plantronics K100.

Am deja două săptămâni de când îl am și mă felicit pentru alegerea făcută.

L-am pus așa cum se vede în pozele de mai sus și se conectează automat la telefon de fiecare dată când intru în mașină. De auzit se aude foarte bine, eu aud foarte bine, dar și cel cu care vorbesc mă aude la fel de bine. Practic nici nu își dau seama că vorbesc de pe Car Kit și nu direct de pe telefon.

Aveți mai jos o convorbire cu un prieten, convorbire surprinsă de Vico Marcus 3.

El are un difuzor incorporat, se vede și în poze, dar în același timp are și un modulator FM care transmite semnalul către boxele mașinii. Treaba cu FM-ul nu este prea ok, cel puțin în București nu merge prea bine pentru că sunt o grămadă de bruiaje. La drumuri lungi merge ok și prin boxe.

Bateria ține destul, nu-mi dau seama cât, dar îl am și folosesc de 2 săptămâni și încă nu am fost nevoit să-l încarc. În momentul în care o să fiu nevoit să fac treaba asta o să-l încarc direct acolo unde este, pentru că el vine cu un încărcător de mașină micro usb. Și asta este mișto pentru că nu am nevoie să am un încărcător în plus, merge și cel de la telefon dacă nu vreau să-l folosesc pe al lui.

De asemenea în difuzorul Car Kit-ului, atunci când este conectat la telefon se aude și sunetul telefonului, al Waze-ului pe care îl folosesc frecvent, sau dacă vreau să ascult o piesă din telefon.

Practic puteți să folosiți Car Kit-ul și pentru a asculta muzica voastră de pe telefon direct în boxele mașinii, cu mențiunea că în București nu prea merge bine din cauza interferențelor.

Până acum evitam să vorbesc la telefon când mă aflam la volan, pur și simplu am considerat întotdeauna că este mai important să fiu atent numai la drum. Acum însă, de când cu acest Car Kit mai vorbesc și la telefon. Atenția rămâne în continuare la drum și sunetul este perfect.

Este o investiție care merită fiecare leu. Eu l-am luat de la eMAG cu 199 lei, redus de la 240.

Cei care vorbesc foarte mult la telefon ar aprecia chestia asta, scapi de firele alea de la căști și nici nu te mai doare urechea după un drum de 500km.

Pe lângă că-l puteți folosi în mașină, mai puteți să vă bucurați de el și atunci când sunteți pe la munte, faceți un grătar și vrei să aveți niște muzică. Este practic o boxă portabilă ;)

Dacă aveți întrebări, lăsați un comentariu și vă răspund cu plăcere.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. Un prost 20 Jun 2014 @ 17:44

    Și eu ma felicit tot pentru asta. Tot în urma cu 2 săptămâni mi-am luat și eu o casca tot Plantronics. Zice ca bateria poate tine pana la 5 luni. Autonomia ei fiind de 11 ore.

    Eu am luat-o fiindcă știe sa se conecteze la 2 telefoane simultan. A ta e tot la fel?

    Ai grija la amperaj când o încarci cu încărcătorul telefonului. Trebuie sa aibă același număr.

    Raspunde
  2. Un prost 20 Jun 2014 @ 17:46

    M25 este modelul meu.

    Raspunde
  3. criserb 20 Jun 2014 @ 17:48

    @Un prost – ăsta al meu știe cu două sau mai multe telefoane, dar pe rând, opresc bluetooth-ul la unul și dau drumul la altul. Erau modele care știau cu două telefoane în același timp, dar eu cum nu am nu am dat importanță acestui amănunt.

    Am avut și eu cască, o mai am și acum pe undeva, dar mă enerva să o tot pun pe ureche, să o dau jos. În plus mă și jena, am zis că ăsta fix este mai bun.

    Raspunde
  4. Bogdan Anghelina 20 Jun 2014 @ 18:42

    Cum răspunzi la apel, de pe telefon sau cu ajutorul butonului de pe aparat?

    Raspunde
  5. Un prost 20 Jun 2014 @ 20:04

    Eu cum 2 telefoane, asta m-a interesat cel mai mult. Merg în același timp.

    Vezi ca e o aplicație în Play Store în care îți arată în procente cata baterie mai ai la el.

    Raspunde
  6. 2DU 23 Jun 2014 @ 14:49

    me want this! Hodor..Hodor

    Raspunde
  7. criserb 23 Jun 2014 @ 15:30

    @Bogdan Anghelina – oricum. Fie de pe tel, fie de pe butonul mare din mijloc.

    Raspunde
  8. Mihaela Curea 31 Jul 2014 @ 12:16

    @Bogdan Anghelina – e mai comod de pe carkit, telefonul poate sa fie in geanta/buzunar.

    Raspunde
  9. Mihaela Curea 31 Jul 2014 @ 12:21

    Sotul meu are la masina carkit din fabricatie si e foarte comod, in plus iti poti salva cateva numere de telefon si poti suna direct de pe display-ul masinii.
    La masina mea, fostul proprietar si-a pus un carkit diferit, dar foarte util, downloadeaza toata agenda, iar cand sunt sunata imi apare pe carkit cine ma suna, si nu mai trebuie sa scot telefonul sa vad cine e.

    Raspunde
  10. criserb 31 Jul 2014 @ 12:28

    @Mihaela Curea – eh, asta este pentru norocoșii care au car kit direct pe mașină, dar pentru ăștia care nu au avut noroc de așa ceva este perfect cel cumpărat de mine :)

    Raspunde
  11. Cristina T 21 Feb 2016 @ 23:06

    Buna seara.De multa vreme vreau niste raspunsuri,la mai multe intrebari si n-am gasit pe nimeni,dispus sa faca efortul de a se gândi la un raspuns.
    Sunt hipoacuzica si port un aparat auditiv digital,performant.
    Fireste ca noaptea il scot iar dimineata trebuie sa ma trezesc folosind soneria telefonului Samsung S4 i9505,care m-a dezamagit profund din acest punct de vedere.Cu toate ca am ”taiat” melodiile,pentru ca soneria de apel,sa inceapa cu cele mai tari acorduri,uneori nu-l aud,pentru ca deseori sunt epuizata,având o munca extrem de solicitanta.L-am pus intr-o cratita,pentru mai multa rezonanta,apoi am cumparat o tableta,mult mai ieftina ca telefonul…..care surprinzator,reuseste sa ma trezeasca uneori.Mai am si un ceas cu radio nemtesc,care are si functionare pe baterie,dar care nu mai accepta bateria,deci sunt dependenta de curentul electric care deseori cade.
    M-am cam saturat de atâtea improvizatii si as vrea o boxa portabila,pentru :telefon,laptop si masina mea ,un Citroen C3 din 2006.
    As vrea ca boxa sa poata fi conectata la Smartphon-ul meu S4 si prin cablu USB,pentru ca n-am incredere in conexiunea bluetooth.
    As vrea ca boxa sa aiba si autonomie mai multe ore.
    In masina pot asculta muzica la radio si CD….la boxele autovehiculului…..deci pot renunta la mofturi legate de acest lucru.
    As vrea bineinteles sa nu coste enorm de mult.
    Cel mai important este insa sa ma pot trezi cu ajutorul telefonului si al boxei,stres care ma impiedica uneori sa dorm,de grija ca pot intârzia la munca(lucrez intr-un spital de urgenta).Ma puteti sfatui ce boxa portabila sa aleg din oferta Emag,o boxa potrivita si care sa indeplineasca aceste conditii?Credeti-ma…..fara tehnologie,viata cuiva ca mine,devine un cosmar.Multumesc si astept cu interes raspunsul dvs.Cu stima,Cristina T

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)