Sari la conținut

Centrul vechi din Bucuresti e un gunoi

Am iesit in seara asta in centrul vechi si pot sa spun ca respectiva zona este cea mai jegoasa zona din oras. Cel putin cea mai jegoasa zona pe care o stiu eu.

E plin de tigani, PUTE a pisat peste tot, numa’ fite peste tot. In plus, nu poti sa-l strabati dintr-o parte in alta fara sa dai de gropi, drumuri neterminate, canale si PUTOARE ingrozitoare.

Nush ce drac’ vede lumea la "centrul vechi" ca eu nu dau doi bani pe el. O strada cu cateva terase ok, nu inseamna ca centrul vechi e cool. Mai vorbim despre el cand o sa fie gata 100%. Pana atunci va fi foarte greu sa-mi schimbe cineva parerea.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. Pyuric 6 Jun 2011 @ 00:10

    Cu drumurile neterminate si zonele ma mai impac, insa fitzele… fitele chelnerilor, serviciile proaste si preturile uriase nejustificate… La alea chiar am alergie. :| Ca sa nu mai spun ca nu-mi place sa stau ca sardelele, sa auda cei de la alte mese ce discut. Prefer sa evit zona.

    Raspunde
  2. Pyuric 6 Jun 2011 @ 00:12

    “…drumurile neterminate si *gropile*”… nu “zonele” :)) nush de ce am scris de zone in loc de gropi. :))
    Cristi, ti-a disparut pluginu’ de editat comentariile dupa publicare, asociatia comentatorilor ametiti te roaga sa faci ceva in privinta asta! :D

    Raspunde
  3. criserb 6 Jun 2011 @ 00:18

    Se face, promit ;)

    Raspunde
  4. Mihnea 6 Jun 2011 @ 00:35

    Hmmmm. Pai si unde iesi tu si e frumos? Adica daca asta vezi tu la centrul vechi sunt curios care este etalonul tau de comparatie. (si tu Pyuric?)

    Raspunde
  5. criserb 6 Jun 2011 @ 01:18

    Sunt multe locuri in care ies si sunt ok. Probabil locuri necunoscute, mai retrase, fara atata “trafic” de oameni cu fitze. Diverse localuri, izolate, poate chiar si prin cartier.

    Uite, de ex. la terasa la Juke Box sau la Piccadilly sau poate pe Decebal (si acolo sunt fite, dar nu pute) si locuri mai sunt. In general prefer sa ies din Bucuresti ;)

    Raspunde
  6. Pyuric 6 Jun 2011 @ 13:14

    Eu stiu multe cafenele in centru care sunt ceva mai retrase/necunoscute, sunt mai goale si au si preturi foarte mici. La intersectia Hristo Botev cu Mosilor e o cafenea cu narghilea unde merg foarte des, mai era una cafenea misto la sediul meu vechi, aproape de Udriste, care avea si magazin de muzica ‘incorporat’… Green Tea mai imi placea (acolo n-am mai fost de mult din pacate, deoarece incepuse sa se aglomereze prea rau).. deci se gasesc locuri :)

    Raspunde
  7. Liana Mitroi 6 Jun 2011 @ 16:59

    mai e cate un loc pe acolo unde poti sa bei o bere buna si sa mananci ceva ce in alte locuri nu gasesti. Eu am fost la St patrick’s pentru bere si placinta ca in alte parti ori nu au ori costa triplu. In rest sunt de acord cu tine, tigani, gropi, mizerie, pute

    Raspunde
  8. criserb 6 Jun 2011 @ 17:03

    Yep, sunt locuri ok, dar ca sa ajungi la ele, dai de toate cele insirate de mine mai sus :(

    Raspunde
  9. Octav 6 Jun 2011 @ 17:20

    Dumnezeule mare, iti multumesc pentru acest articol! In sfarsit un om cu capul pe umeri care impartaseste aceeasi parere despre ghena denumita “centrul vechi”!

    Raspunde
  10. pantera mov 7 Jun 2011 @ 21:23

    la old city pe lipscani, au o terasa f frumoasa in spate, nici nu zici ca esti in nebunia aia. e mare si linistita si de bun gust.

    Raspunde
  11. criserb 7 Jun 2011 @ 22:54

    @pantera mov – eu nu am zis de terase. Ele mai sunt ok, zona in sine, asta e naspa, asta pute :(

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)