Sari la conținut

Chiar si dupa acest filmulet mai mananc cremvursti

Nu stiu daca voi, dar eu din cand in cand mai mananc cate un cremvursti si chiar imi place. Acum insa, dupa ce-am vazut filmuletul de mai jos cred ca pot sa-i mananc linistit in continuare. Si da, recunosc, de cate ori ma duc la IKEA mananc cel putin doi hotdogi. Este singurul loc in care mananc cremvusti. Nu o fac foarte des, ca nici la IKEA nu merg in fiecare zi, dar de cateva ori pe an tot ajung si nu ii ratez.

Voi mancati cremvursti?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Simina 13 Jan 2014 @ 11:56

    Deci pasta aia din care sunt fabricati cremvurstii nu arata prea apetisant… Eu mai mananc cate un hot dog din cand in cand, mai ales la Ikea sau la un bistro din apropierea casei… Imi place si covridogul de la Petru. Sunt buni pentru o gustare rapida cand te doboara foamea. :) Dar pentru acasa nu am mai cumparat cremvursti de o vesnicie.

    Raspunde
  2. criserb 13 Jan 2014 @ 12:01

    @Simina – La fel si eu. Acasa nu stiu de cand n-am mai luat, dar cand trec pe la IKEA nu pot sa-i ratez :)

    Raspunde
  3. andreea 13 Jan 2014 @ 12:21

    se numesc creNvursti si nu creMvursti. ca nu vin de la crema, ci de la Kren, denumirea austriaca a hrean-ului.

    altfel, cu ce crezi ca difera alti carnati sau chicken nuggets de crenvursti? tot asa se prepara. ca sa nu mai vorbim de suncile de comert.

    Raspunde
  4. Maddy 13 Jan 2014 @ 12:56

    Cred ca daca mananc 2-3 crenvursti pe an e mult. Adevarul e ca genul asta de clipuri nu ma dezgusta, daca vreau sa mananc un hot dog il mananc, ca n’o sa ma omoare.

    Raspunde
  5. turbo 13 Jan 2014 @ 15:52

    filmuletul nu are nici o importanta atunci cand ai pofta de un hot dog nu te poate impiedica fabricarea lor…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)