Sari la conținut

Cred că sunt singurul om care și-a căutat un radio cu ceas (în vremurile noastre)

Radio-cu-ceas-Sony-ICFC1B

Nu credeam că o să mai umblu vreodată prin magazine să mă uit după un radio cu ceas. Ei bine, am făcut asta și l-am comandat online după ce mi-am pierdut și online o bună vreme.

De ce am vrut radio?

Pentru camera copilului, am văzut că-i place să audă ceva, orice, voce să fie. De ce am vrut ceas? Pentru că la 4 noaptea este destul de aiurea să cauți un ceas prin cameră să-ți dai seama la ce oră papă puștiul.

Ei bine, acum cu acest ceas problemele s-au rezolvat. Văd în orice moment cât e ceasul și radioul se aude nesperat de bine. Chiar nu mă așteptam să aibă o asemenea calitate.

Nu vă imaginați acum că este 7.1, departe totuși de așa ceva, este un radio care se aude foarte bine și care face ceea ce trebuie să facă un radio cu ceas.

Dacă vă interesează și pe voi, eu l-am luat de aici cu 99.99 lei.

P.S. De ce am zis în titlu că sunt singurul om care a căutat așa ceva? Păi simplu, dacă mai căutatu și alții poate găseam și eu niște review-uri, dar așa… cam slab. Probabil că nu se mai poartă.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. drumetzu 31 Jan 2015 @ 09:40

    Și noi am fost în aceeași situație , dar la noi nu trebuia să meargă radioul și noaptea, noi am găsit într-o piață de ruși un radio cu ceas și cu proiecție, care pe peretele opus putea afisa un ceas până la 1 metru lungime.
    Iar legat de sunete și noi am luat niște cd-uri cu muzică clasică selecționate pentru copii în care în timp ce merge melodia se aude și câte un gângurit de copil și îi atrage mult atenția copilului.

    Raspunde
  2. criserb 31 Jan 2015 @ 17:29

    @drumetzu – eu am căutat cu radio pentru că nu mai am în casă niciun CD player, nici alea nu se mai poartă. Acum, când o să am nevoie de ceva muzică anume am să caut un mp3 player sau ceva de genul.

    Raspunde
  3. WILLIAM 2 Feb 2015 @ 22:07

    si eu am cautat asa ceva, pt bunicul meu, dar m-am speriat de preturi si de calitate care lipseste desavarsit

    Raspunde
  4. Marco 9 Feb 2015 @ 11:08

    Exact modelul acesta l-am cumpărat pentru mama mea, să-l aibă in bucătarie. Printre toate modele găsite de mine mi s-a părut cel mai bun in materie de spaţiu (având in vedere că avea inainte un radio-casetofon cu “dual-boxe”), sunet şi ora luminată. Ironia a fost să aflu că mama incă ascultă “Antena satelor” pe banda “AM” :). Sunetul este cam acelasi, poate datorită etajului, dar compensează bucuria si multumirile mamei mele.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)