Sari la conținut

Cum blochezi o aplicatie de facebook

Pentru ca sunt multe persoane care ma roaga sa le explic cum scapa de tot felul de invitatii pe care la primesc pe facebook, m-am gandit sa fac un tutorial scurt. E bazat pe poze pentru a se intelege cat mai usor.

In cazul de mai jos invitatia este venita din partea "Birthday Calendar 2012". Tre’ sa tineti minte asta.

block-facebook-app-01

Mergeti in dreapta sus si intrati la Privecy Settings sau dati click aici.

block-facebook-app-03

O sa vi se deschida o pagina noua, mergeti in josul ei unde o sa gasiti sectiunea Blocked People and Appps, dati click pe Manage Blocking.

block-facebook-app-04

Navigati in pagina pana la Block apps.

block-facebook-app-05

Intoduceti in campul ala aplicatia care va streseaza. Pe masura ce ii introduceti numele o sa va apara aplicatiile apropiate de ceea ce cautati voi. O gasiti pe cea care va streseaza si ii dati enter.

block-facebook-app-06

Mult succes!

P.S. Tot din pagina de mai sus puteti bloca unele chestii, studiati pe acolo cu atentie. Daca setati facebook-ul ok, o sa va fie mai placut sa-l folositi.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. seba18 25 Jul 2012 @ 12:32

    Si mai simplu, ca sa nu trebuiasca sa cauti manual aplicatia: din newsfeed mergi direct in Apps and Games (in meniul din stanga) si apesi pe “x”-ul din dreptul invite-ului. Ai optiunea sa blochezi atat aplicatia in cauza, cat si sa ii dai ignore pe viitor celui care ti-a trimis invitatia.

    Raspunde
  2. TyT 25 Jul 2012 @ 17:33

    In final ! Multumesc frumos !!! Raman dator cu o bere !

    Raspunde
  3. Jules 25 Jul 2012 @ 17:58

    Eu mi-am făcut un obicei să blochez aplicațiile pe care nu le vreau de 2-3 ori pe lună.

    Raspunde
  4. kady 14 Jan 2013 @ 20:19

    De ce sa blochezi aplicatiile oare? eu fac aplicatii si mie nu imi convine treaba asta , unii ca voi mi le blocheaza si din cauza voasta ma afecteaza si pe mine ca imi blocheaza si mie aplicatia , nu mi se pare corect nu iti convine nu mai intra pe facebook simplu.

    Raspunde
  5. criserb 14 Jan 2013 @ 22:51

    @kady – daca ar fi aplicatii utile lumea nu le-ar bloca… asa ca, daca faci, fa aplicatii utile si nu o sa le blocheze nimeni. Si nici sa te spameze automat aplicatia, ca atunci degeaba este utila daca streseaza.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)