Sari la conținut

Cum imi planuiesc eu o calatorie cu mijloacele de transport prin Bucuresti

transport urban

De cateva zile ma plimb mai mult pe jos. Sau cu transportul in comun. Stati linistiti, nu mi-a luat nimeni permisul, mi-a expirat contractul de leasing la masina si pana fac actele dureaza putin.

Cum eu nu am fost obisnuit sa merg cu transportul in comun mi-a fost un pic mai greu. Norocul meu este siteul transporturban.ro care chiar ma ajuta sa ajung acolo unde am nevoie. Dau click pe harta, spun de unde plec si unde trebuie sa ajung si in cateva momente am cateva variante.

Mai apelam si la prieteni dar mi-am dat seama ca ei stiu in general rutele lor, cele pe care le folosesc zilnic. Fiecare stie sa mearga pe acolo pe unde merge in fiecare zi.

Voi cand trebuie sa ajungeti dintr-un loc in altul, cum faceti, atunci cand nu stiti ce mijloace de transport sa luati?

P.S. Acesta nu este un post platit, este doar un site, pe care il recomand cu placere. Pentru ca e util.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
 1. Marian 14 Dec 2011 @ 17:38

  Si eu il folosesc, atat pe laptop cat si pe tableta. Chiar ieri mi-a fost de folos, am avut nevoie sa ajung undeva pe langa Palatul Copiilor :)

  Raspunde
 2. Amzis 14 Dec 2011 @ 18:40

  e interesant. ar trebui sa faca o aplicatie pentru iOS si android.

  Raspunde
 3. octavian 14 Dec 2011 @ 18:48

  pt android exista.

  Raspunde
 4. Mihai 15 Dec 2011 @ 09:03

  Intreb lumea in statie :) sau ratb.ro + metrou.

  Raspunde
 5. Mihai 15 Dec 2011 @ 09:04

  [update] intrebam

  Raspunde
 6. Alexandru Savu 15 Dec 2011 @ 19:23

  Azi mi-am scos un ROI de mare zile din faptul că te citesc.

  Și eu am terminat leasingul acum vreo 2 săptămâni dar nu mi-a zis nimeni că nu mai pot circula cu mașină pt. că legal nu mai aparține firmei de leasing.

  Așa că am circulat 2 săpt cu o mașină neînmatriculată. Numai cuvinte de bine firmei de leasing.

  De dimineață după ce m-au luat căldurile când am citit că puteam să mă aleg cu un dosar penal am instalat aplicația pe android și am lăsat mașina la firmă.

  10x :D

  Raspunde
 7. Alexandru Savu 16 Dec 2011 @ 01:47

  LE : tu pe talon aveai data de expirare trecută și/sau aveai numere tip vechi B-xxx ?
  Merci.

  Raspunde
 8. criserb 16 Dec 2011 @ 13:10

  @Alexandru Savu – exact asa am patit si eu. Mi-a expirat talonul si mi-am dat seama dupa 3 zile. Bine ca nu m-au prins ca am inteles ca era caz penal. Scria in talon data expirarii dar nu m-am uitat eu. Si da, aveam nr vechi, B 149045 :)

  Raspunde
 9. corina 25 Feb 2013 @ 22:08

  eu in general cunosc traseele din multe zone din Bucuresti (nu sunt bucuresteanca get-beget, dar unii care sunt mi-au declarat ca-i umilesc :-P ), iar daca trebuie sa ajung printr-o zona mai neumblata de mine, ma uit pe ghidul strazilor (il port in geanta tot timpul) si ma indrept spre zona respectiva, iar daca nu ma descurc pe acolo, mai intreb.
  in cazul in care este o zona care chiar ma trimite in ceata, atunci ma uit si pe ratb.ro si acolo gasesc ce mijloace de transport trebuie sa iau.

  Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)