Sari la conținut

De ce taiati pozele?

315946_1524582090576_1715365844_783888_516549043_n

Poza alaturata am gasit-o acum pe facebook si mi-am adus aminte de subiectul asta. Nu e un exemplu negativ desi ar putea fi.

Tot vad ca oamenii isi pun poze taiate pe facebook sau alte siteuri. Se vede clar ca au scos pe cineva din poza.

De ce?

De ar face cineva o poza cu cineva si apoi ar taia respectiva persoana din poza? Nu ar fi mai simplu sa-i spuna ca nu are chef sa se pozeze cu respectiva persoana de vreme ce ulterior oricum o taie?

Cum se simt persona taiata din poza cand recunoaste poza? Eu m-as simti ca un gonoi, dar na, asta sunt si eu probabil restul nu se simt asa.

Probabil…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
24 comentarii
  1. octavian 5 Oct 2011 @ 22:00

    pentru ca el poate accepta ca TU sa ai o poza cu el, dar nu vrea ca toata lumea sa il vada.

    Raspunde
  2. C.Paul 5 Oct 2011 @ 22:01

    probabil taie sa nu faca ` reclama ` ?
    sau taie pt ca toata atentia sa se concentreze pe el/ea ?
    sau doar poza aia a gasit buna si nu avea rost sa fie si altcineva in ea ? :D
    ar fi N variante de raspuns :P

    Raspunde
  3. Dinittza 5 Oct 2011 @ 22:02

    De ce sa nu tai? Mi se pare corect sa tai daca persoana respectiva te-a enervat si nu mai vrei sa o vezi in nici o poza. Ba mai mult, daca tu ai iesit bine in poza de ce sa arunci poza in loc sa o folosesti. Personal nu fac asa pentru ca nu ma cert cu oamenii in asa fel incat sa ma apuc sa tai poze. De asemenea poate fi un fost iubit care te-a parasit si drept razbunare il tai din poza.

    Raspunde
  4. criserb 5 Oct 2011 @ 22:03

    @octavian – adica daca ma afisez cu el, cum o mai agat pe alta? :)

    Raspunde
  5. Cimil Cosmin 5 Oct 2011 @ 22:04

    Ai dreptate, dar decuparea pozei respective poate fi și din simplul motiv că îți place mult cum ai ieșit în ea, unii o fac fără să își dea seama. Și ca să îți dau și dreptate, sincer, și eu m-aș simți probabil ca și tine, ca un gunoi dacă aș fi decupat. :)

    Raspunde
  6. criserb 5 Oct 2011 @ 22:04

    @Dinittza – e un raspuns :) Totusi cum as putea sa umblu acum cu cineva si apoi sa-l uras atat de tare incat sa nu-l am nici macar in poze? Ce fel de om esti daca nu stii sa-ti alegi prietenii?

    Raspunde
  7. Dinittza 5 Oct 2011 @ 22:07

    Eeeee…depinde ce ti-a facut. Daca prietena ta cea mai buna ti-a furat iubitul sau daca iubitul tau te-a inselat? Nu crezi ca merita taiati? (din poze bineinteles :D).

    Raspunde
  8. C.Paul 5 Oct 2011 @ 22:07

    @ Criserb : sa nu exageram
    uite un ex: sa zicem ca ti`ai facut cont nou pe FB.si ai doar o singura poza cu tine pt profil
    si in acea poza este si un prieten.
    normal ca ai sa`l tai pe el din poza sa ramai doar tu
    astfel lumea nu va crede cine stie ce
    simplu

    Raspunde
  9. Cimil Cosmin 5 Oct 2011 @ 22:09

    Sunt foarte multe motive atât pro, cât și contra. Rămâne la decizia fiecăruia. :)

    Raspunde
  10. criserb 5 Oct 2011 @ 22:15

    @Dinittza – sincer nu. Eu mi-am ales si “prietena cea mai buna” si “iubitul”. Pe mine ar trebui sa ma tai din poze, nu pe ei ;) dar… e mai usor sa dam vina pe altii

    @Paul – sa fim seriosi, “ai doar o singura poza cu tine pt profil” nu exista asa ceva :)

    @Cimil Cosmin – pai imi place maxim cum am iesit in poza respectiva sa zicem, dar asta nu ma pune sa-l sterg pe celalat din poza, il las si pe el. Sau imi e rusine cu el/ea? :)

    Raspunde
  11. Anya 5 Oct 2011 @ 22:23

    Motivul simplu pe care eu fac aceeasi chestie este urmatorul : pun poza cu X , X imi spune ca arata urat in poza respectiva si ma roaga sa-l tai din poza. Mi s-a intamplat de N ori sa fiu rugata , si am facut-o si eu la randul meu. Nu cred ca e o mare tragedie…

    Raspunde
  12. criserb 5 Oct 2011 @ 22:24

    @Anya – un raspuns pe care il inteleg, respect ;)

    Raspunde
  13. Cimil Cosmin 5 Oct 2011 @ 22:24

    @criserb: După cum spuneam, nici mie nu mi-ar conveni sa fiu tăiat, și nici nu am obiceiul să fac lucrul ăsta, dar se poate întâmpla și cu spune @Anya de exemplu. :)

    Raspunde
  14. Dinittza 5 Oct 2011 @ 22:26

    Inseamna ca esti foarte atent la detalii sau un bun psiholog. Nu avem toti calitatile acestea. Repet, nu m-as apuca sa tai poze pentru ca in primul rand sunt foarte vulcanica si nu am rabdare sa le tai (mai degraba le ard pentru ca e mai rapid), iar in al doilea rand nu m-ar incalzi cu nimic sa tai poza pentru ca as sti in pemanenta din ce motiv am taiat-o si iar m-as enerva. Inselatul este doar un motiv pentru care oamenii isi decupeaza pozele. Un alt motiv ar fi ca cealalta persoana a iesit urat in poza si ca sa nu arunce fotografia, o decupeaza:D. Acum eu vorbesc de narcisisti, bineinteles.

    Raspunde
  15. Dinittza 5 Oct 2011 @ 22:27

    @Anya – si de ce nu pastrezi poza intreaga in arhiva personala? De ce trebuie sa o publici undeva?

    Raspunde
  16. criserb 5 Oct 2011 @ 22:51

    @Dinittza – nu-s chiar asa atent, dar nu ajung pana acolo cu niste oameni pe care ii simt ca nu sunt ok. Renunt de la inceput. In genereal oamenii nu se schimba oricat de mult am spera noi asta, si atunci ce rost ar avea sa ma amagesc?

    Raspunde
  17. Dinittza 5 Oct 2011 @ 22:55

    Si cum iti dai seama ca prietena ta iti va fura iubitul sau cel putin se va culca o data cu el? Cum iti poti da seama daca sotul/iubitul te va insela? Daca stii raspunsul cred ca vei lumina foarte multe minti. O multime de femei sunt inselate de barbatii lor. Femei din toate categoriile sociale. De ce tu iti poti da seama si ele, nu?

    Raspunde
  18. criserb 5 Oct 2011 @ 23:07

    @Dinittza – deviem acum putin de la subiect dar hai sa iti raspund. Prietena ti-o stii de-o viata, asa s-ar zice. In principiu inainte sa-ti fure iubitul l-a furat si pe al alteia. Daca a facut asta poti sa fii sigura ca o sa-l fure si pe al tau in cazul in care il place ;) E logic ce zic eu?

    Cat despre sot/iubit daca stii (din povestile lui, trecutul lui) ca a abisnuit sa o faca o sa o faca in continuare. Daca e genul care pune punct si apoi isi cauta alt rost in viata probabil asa o sa fie tot timplul. Nu e o chestie batuta in cuie dar in general e asa cum zic eu. Un om nu se schimba, daca are un caracter de cacat o sa-l tot aiba daca are unul ok e mai bine dar posibilitatea sa se schimbe exista dar e mai mica decat in primul caz.

    In general persanele care inseala se lauda cu asta, iti povestesc singuri despre trecutul lor, nici nu trebuie tu sa le ceri amanunte. Asa o sa le fie si viitorul, precum trecutul.

    Sper ca nu te-am ametit ;)

    Oricum, daca gresesc in ceea ce am zis mai sus, un lucru e clar, omul nu se prea schimba, si nici nu e bine sa incerci sa o faci. Mai cauta pana cand gasesti unul pe placul tau, fara a fi nevoie sa-l schimbi.

    Raspunde
  19. maddy 6 Oct 2011 @ 08:49

    va complicati in rationamente.
    unii decupeaza poze pentru ca arata bine in ele si nu vor sa`si puna pe profil poze cu alte persoane. simplu.

    Raspunde
  20. dinittza 6 Oct 2011 @ 09:33

    Nu m-ai ametit. Sunt de acord cu ce spui si in acelasi timp nu sunt, pentru ca exista si acel tip de oameni care nu se lauda cu ceea ce fac. Stii vorba ‘mutu f… pamantu”. La genul acesta de oameni ma refer. Normal ca iti dai seama de un tip care iti prezinta toate ‘trofeele’ lui ca la un moment dat te va insela si vei deveni unul dintre trofee. Dar mai sunt si barbatii care nu se lauda si care te inseala. Ma rog…era vorba de poze taiate nu de relatii.:D

    Raspunde
  21. dragos 6 Oct 2011 @ 10:46

    Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

    Raspunde
  22. ipo 6 Oct 2011 @ 11:18

    Eu m-am trezit ca sunt in poze la cineva pe FB taguit cu nume si prenume. Am evitat de cand ma stiu sa am poza asociata cu numele pe net, acum multumita unui indiscret pe FB s-a dus dracului. QED.

    Raspunde
  23. Pyuric 6 Oct 2011 @ 15:40

    …fiindca ei au iesit ft bine in poza, dar cealalta persoana nu ? :)

    Raspunde
  24. Snick 6 Oct 2011 @ 18:28

    @criserb eu cred ca taie/decupeaza pozele pentru ca au timp.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)