Sari la conținut

Despre cum se fac bannerele

Foarte rar vorbesc despre ceea ce fac eu pentru a imi castiga existenta. Prefer sa nu vorbesc despre asta pentru ca si asa am destui de multi clineti pe cap, si sincer nu mai am nevoie de altii.

Totusi, cand vad asa ceva, nu pot sa ma abtin.

Vorbim aici de un banner expendabil un 930×120 cu expand in 200px.

Pai fratilor, bannerul neexpandat trebuie sa fie si el clar, citet, sa se inteleaga ce prezinta si atunci cand nu dai cu mouse-ul peste el. Nu stiu cine v-a invatat pe voi sa scrieti textul "pe jumate", dar nu este ok.

enel1

Un banner trebuie sa furnizeze o informatie fie ca cititorul interactioneaza sau nu cu el. In starea lui de "neexpandat" trebuie sa spuna ceva. La mouse over (in cazul de fata) trebuie sa spuna mai mult. Ei bine… bannerul vostru nu spune nimic in prima faza, apoi spune totusi ceva. Cu nimic mai mult ca in prima situatie.

enel2

Asa ca, atunci cand mai faceti bannere va sfatuiesc sa le faceti cu unii care se pricep, si sa investiti ceva in ele, cu 2 lei nu se fac bannere de calitate, o sa aveti exact ceea ce vedeti in exemplu de mai sus.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Bucur 25 Sep 2013 @ 08:52

    Corect bine punctat banner ca ala stiu si eu sa fac si nu sunt un specialist.

    Raspunde
  2. geoge 25 Sep 2013 @ 17:56

    Va recomand http://dartadesign.ro
    bannere cu rata mare de click ;)

    Raspunde
  3. Adrian 28 Sep 2013 @ 17:53

    Poate cel care a facut bannerul a gandit mult mai departe. Forma incompleta creeaza conflict si tindem sa formam intregul, dand click :)

    Raspunde
  4. criserb 29 Sep 2013 @ 00:50

    @Adrian, sau poate nu :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)