Sari la conținut

Despre reglarea farurilor si service-urile din Bucuresti

mecanic De cateva zile incerc sa ajung la un service sa-mi reglez farurile dar inca nu am reusit. Am fost si saptamana trecuta, nu s-a putut, nu au avut timp. Ma rog, eram calm, am zis ca e o saptamana grea, inainte de Paste, am sa incerc si saptamana asta.

Azi, am plecat mai devreme de la birou pentru ca am observat (in plimbarile mele de saptamana trecuta) ca majoritatea service-urilor din Bucuresti inchid la 17:00 maxim 17:30. Trebuia sa merg la un service de langa Hotelul Rin, cred ca ii zice Selena (aveti aici un link cu locul exact). Am fost si vineri si pentru ca dureaza mai mult sa-mi regleze farurile (trebuie sa-mi dea bara jos) au zis sa vin azi, marti.

Azi cand am ajuns acolo am ramas masca. Mi-au zis ca nu pot sa ma ajute ca ploua afara… si ca nu au nici un spatiu interior in acest moment in care sa regleze farurile. Sa vin intr-o zi in care e mai cald…

De aici am plecat la un service mare, un brand ca sa ii zic asa, la Auto Cobalcescu, cel de pe splaiul Unirii. Aici am ramas iar perplex cand mi-au zis ca ei nu regleaza faruri decat la Dacia/Renault/Nissan. Chestie pe care sincer nu o cred, erau cel putin 3 masini dezmembrate in hala la ei marca VW. Dar na… era ora 16:30 le-a fost mai usor sa-mi dea cu flit…

Am ajuns apoi intr-un alt service apropiat, care mai era deschis si desi era plin de muncitori mi-au zis sa vin maine… ca acum e prea tarziu… nici astia nu vroiau banii mei.

So, ar trebui sa-mi iau concediu oare ca sa reglez niste faruri? Sau ar trebui sa ma duc in alt oras unde oamenii vor sa castige un ban fie ca ploua sau nu?

Daca voi stiti vreun service capabil sa-mi regleze farurile v-as ramane recunoscator.

Poza de mai sus nu are nici o legatura cu service-urile la care am fost, am primit-o de la GGD, mi-a zis ca e mecanica lui si ca mi-o recomanda si mie daca am nevoie :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. octavian 6 Apr 2010 @ 22:54

    Ce imi plac mie oamenii serviabili… eu azi am fost la banca :D

    Raspunde
  2. ionut_d 7 Apr 2010 @ 09:59

    Sector 6, la Drumul Sarii spre Razoare unde este si o vulcanizare si o chestie cu audio tuning, toate langa un peco. Am vazut chiar zilele trecute. Cat despre Cobalcescu, nu au voie sa repare alte marci, cel putin nu oficial, pentru ca nu au licenta.

    Raspunde
  3. sip 7 Apr 2010 @ 10:51

    Bafta !

    Raspunde
  4. DAD 7 Apr 2010 @ 13:02

    0744.242.444 Domnul Bucur Sevice D’artex

    Raspunde
  5. raca 7 Apr 2010 @ 23:51

    Incearca la Tiriac Service, vreau sa vad daca-ti mai porneste masina cand scapi de-acolo :))

    Raspunde
  6. Ciprian 17 Dec 2012 @ 12:38

    Salutare,

    Daca inca nu ai ajuns la un service sa-ti reglezi farurile iti recomand Auto Agusta de pe Theodor Pallady mergi spre catelu, cred ca maxim un km, acolo mi-am echilibrat si rotile, chiar poti gasi calitate la Bucuresti :)) eu am gasit, vad ca au si site autoagusta.ro

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)