Sari la conținut

Internet mobil pentru pc/laptop

Octavian ma bate de 3 zile la cap cu internetul mobil. Are nevoie in Caracal de internet pentru 6 luni, isi va face abonament pe 1 an. Ce ii recomandati? orange, vodafone, sau romtelecom?

Din cate am inteles nimeni nu are 3G acolo. Isi baga net ca sa il vada pe alex pe skype zilnic. Mai cauta o solutie de streaming live video, dar am inteles ca a gasit ceva (http://www.ustream.tv).

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. ionut_d 6 Apr 2010 @ 15:26

    Daca nu are 3G acolo sa aleaga reteaua cu cea mai buna acoperire, la urma urmei cat de bun semnal ai, atat de bine iti merge netul. Eu am de la Orange un modem si sunt multumit, dar am auzit lucruri bune despre Romtelecom, atat ca viteza cat si ca pret.

    Raspunde
  2. Bogdan 6 Apr 2010 @ 15:32

    nu ii recomand nici unu :) fuge traficu repede, mai ales pe streaming video.

    Raspunde
  3. popescu ion 7 Apr 2010 @ 10:50

    eu unul am folosit orange 2 ani de zile si sincer nu mi-am reinnoit abonamentul..am inercat si vodafone da sunt inca slabuti baietii…asa ca am ajuns la zapp, ok acum e cosmote, insa eu zapp am si sunt extrem de multumit…si apropo e si ieftin…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)