Sari la conținut

Drumul Petrosani – Vidra-Transalpina Ski Resort

Va povesteam ca eu nu cred ca drumul dintre Petrosani si Vidra-Transalpina Ski Resort este deschis iarna, dar se pare ca m-am inselat. Cel putin pana acum.

Am fost ieri sa vad statiunea (ma rog, este mult spus statiune) si am avut o surpriza placuta, drumul fiind curatat chiar foarte bine. Cu toate ca primul indicator pe care il intalnesc spune "Drum inchis" am mers mai departe si am ajuns cu bine la Vidra.

In pozele de mai jos puteti vedea drumul, care de ce sa nu recunoastem este unul foarte misto.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Pe partie n-am ajuns pentru ca programul acolo este pana la ora 14, dar am discutat cu niste oameni si mi-au spus ca partia este buna in partea ei superioara, jos nu mai este chiar asa pentru ca temperatura ridicata face ca zapada sa se topeasca. Nici tunurile de zapada nu functioneaza la 5 grade, asa ca asteptam o vreme mai rece pentru ca partia sa fie ok de sus pana jos.

Din pacate in zona nu ai unde sa te cazezi, de aia spuneam ca nu este chiar o statiune. Este o zona de ski si cam atat. Statiune poate in viitor.

Am reusit sa si filmez drumul, este la speed 5x, dar sper sa va fie util.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. AndreaS 26 Dec 2012 @ 13:40

    Eu am vazut fotografii de sus de pe partie. Mirific ( daca vrei ti le trimit ). Sincer ma bucur sa aud ca nu lasa sa se construiasca pe partie. Nu trebuie sa cazi din pat direct pe partia de ski. Decat o imagine ca-n Parang unde fiecare a construit din ce avea la indemana-mai bine asa. Ma bucur ca se face -ma intristez cand aud ca la Petrosani nu reusim sa punem in valoare un munte de frumusetea Parangului.

    Raspunde
  2. Mariana 27 Dec 2012 @ 11:01

    Superbe peisaje in zona Parangului. Merita o promovare mai intensa a acestor locuri.

    Raspunde
  3. Sergiu Nicola 31 Dec 2012 @ 10:37

    La mulţi ani Cristi! Să ai parte de un an nou cât mai bun.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)