Sari la conținut

Fara idei

E 2 si ceva noaptea. Ma uit pe net dupa dormitoare. Nu am nici cea mai vaga idee ce vreau. Sunt debusolat, nu mai am bani dar… nu asta ma deranjeaza. Ma deranjeaza ca nu am nici un plan. Nu stiu ce vreau. Nu imi “vad” inca dormitorul mobilat.

schita-dormitor

Tot ce am e schita de mai sus. Ma uit la ea si nu stiu cum sa o aranjez. Nu stiu ce culoare sa aiba mobil, unde sa fie asezata. Unde sa fie patul. Nu stiu nimic…

Nu vreau sa bag multe in el, un dulap, un pat si un TV. Atat. Cat poate sa fie de greu? Foarte!

Ma mai gandesc, poate imi vin idei…

Sper ca pana adorm sa ma hotarasc la culoare. Stiu ca vreau sa fie deschis. Daca se poate alb. Alb lucios.

Nu va mai plictisesc ca deja m-am plictisit pe mine :) Dar… nu am idei :((

P.S. N-am recitit postul asta. Daca am greseli, ma scuzati. Pur si simplu nu am chef…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. George 23 Feb 2011 @ 04:52

    Salut Cristi,

    felicitari pentru noul apartament. E super!

    Incearca-l si pe Dl. Dan Eana (http://mobilapal.ro/). Nu (cred) ca iti va oferi schite 3d pe calculator, insa sfaturile lui sunt ok, este un bun profesionist, are bun gust si nu este scump.

    Asta din experienta.

    Daca iti mai spun ca sfaturile si evaluarea financiara sunt gratuite, cred ca merita sa-l incerci.

    Spor si tine-ma la curent (nu la propriu).

    George.

    PS: ‘Cat poate sa fie de greu? Foare!’ – Ce-ai vrut sa zici?

    Raspunde
  2. MooNy 23 Feb 2011 @ 09:07

    Nu iti recomand Albul, atat iti zic. Pretentiozitatea culorii PLUS momentul in care se va pata iti va scoate fire albe. Apleleaza la o culoare blanda, un bej-unt, cea deschis ca baza ji joaca-te cu verde+maro, rosu+galben, oranj+gri… intra pe siteuri gen kuler.adobe.com sau colorcombos si vezi combinatii de culori care sa iti faca cu ochiu`.

    Raspunde
  3. MooNy 23 Feb 2011 @ 09:08

    ^^
    Se vede ca m-am trezit de 5 minute dupa cum am scris…

    Raspunde
  4. MooNy 23 Feb 2011 @ 09:17

    Daca fac si al 3-lea comentariu ma injuri? Eu am camera asa: baza dominanta e reprezentata de mobila si anume o mobla de culoare bej galbui (parca mãr ii zice la nuanta de PAL) si este regasita la pat, dulapuri si parchet. Peretii sunt (foarte) rosii. Usor spre sangeriu. Insa am facut un artificiu. Peretele in care bate lumina de la geam a fost invelit intr-un tapet alb cu niste forme interesante si care, in anumite zone, reflecta satinat.

    Cat m-am certat cu ai mei sa FAC camera rosie, au preciat ideea. Culoarea e calma si primitoare, tapetul lumineaza camera, iar mobila deschisa la culoare echilibreaza peretii.

    (daca vrei un loc SUPER IEFTIN sa colorezi vinarom sau cum ii zice, laabila lu` peste, cum te duci de la stadionul lia manoliu spre diham, pe dreapta e un jaf de magazin, are usi intr-o zona interioara la prezentare si in spate galeti de lavabila. Daca pentru rosul meu trebuia sa platesc 15L=800 + lei, acolo am platit 290 de lei…)

    Raspunde
  5. Catalin 23 Feb 2011 @ 10:56

    Dupa parerea mea nu cred ca trebuie sa te stresezi prea mult pentru ca nu ai foarte multe “varianta”, astfel:
    – patul merge doar pe peretele de 337cm, pentru ca pe cel cu usa si cel cu geamul nu e loc fizic, iar pe cel de 287 dai in usa
    – cu un pat de 160 latime+ aprox. 80 noptierele + 20cm (loc perdea, daca nu poti pune perdea/jaluzele doar in dreptul geamului) iti mai ramane sa bagi dulapul in spatiul de 138 cu usi culisante ca altfel nu le deschizi de noptiera/pat
    – pe peretele de 287 de langa usa poti sa faci un “ansamblu” cu loc pentru tv, ceva polite aruncate pe perete si eventual langa usa un dulap tip biblioraft pentru carti, dosare, “nimicuri” cu usi ce sticla sau ceva de genul sa mai “rupi” pal-ul
    In rest, ar mai trebui exploatat cumva spatiul din stanga usii de 75-87 dar habar n-am cum

    Raspunde
  6. valentin 23 Feb 2011 @ 11:02

    deci fii antena cum faci :D pe peretele mic de 138 bagi o comoda cu 2-3 sertare pentru haine ceva facuta la comanda sa incapa acolo ….pe 337 o sa fie patul cu 2 noptiere ,iar pe 287 poti sa`ti pui tv si audio sau ce ai tu …si ca tot ziceai ca nu sti cum sa faci cu dulapul si tv eu zic sa incerci o mobila de living care are si loc pentru tv si un dulap mai micut .Ceava de genu http://www.newmobstyle.ro/mobilier_living_061-p1201.html cam asa am eu ceva mai aerisit.Bafta.

    Raspunde
  7. maddy 23 Feb 2011 @ 12:12

    in loc sa te chinui si sa nu dormi noaptea mai bine intrebi pe designerul care ti`a facut si restul casei ce idei ar putea sa aiba pentru dormitor.
    in nisa aia poti pune un dulap si patul il pui pe peretele 337. pe peretele opus poti pune TV`ul, pe o comoda cu sertare unde mai ai loc sa`ti pui lenjerie de pat, prosoape, fete de masa, etc.

    Raspunde
  8. maddy 23 Feb 2011 @ 12:14

    legat de culoare…alb lucios e o alegere…interesanta. cum de iti place culoarea asta?
    am o alta sugestie, daca tot iti place albul: ia`ti mobila alba (asa am si eu in dormitor) si vopseste peretii intr`o culoare relaxanta, care o fi aia pentru tine. peretii albi dau impresia de rece.

    Raspunde
  9. Merlin 23 Feb 2011 @ 12:22

    poate va inspira ceva:

    http://www.desiretoinspire.net/

    Raspunde
  10. alinaelenatl 23 Feb 2011 @ 13:43

    sa ma bag si eu in seama, patul se aseaza spre nord, cik daca dormi cu capul spre nord te odihnesti cel mai bine.
    culoarea alba la dormitor e superba si eu am aceeasi culoare si nu se pune vorba de pete ca acolo nu gatesti sau mananci catofi prajiti si rasoale:)))
    apoi iti pui niste flori naturale pe langa colturile neutilizabile
    albul e potrivit dar peretii trebuie sa fie alta culoare eventual pe peretele unde este patul sa iti pui un tapet viu colorat si sa se distinga oarecum zona pat cu noptiere.eu asa am si e super dragut, sfatul a fost preluat sa zic asa de pe fine living network :)
    si cu florile naturale…e de vis…
    mult succes
    si asteptam sa vedem ce ai ales

    Raspunde
  11. SIP 23 Feb 2011 @ 14:01
    Raspunde
  12. alinaelenatl 23 Feb 2011 @ 20:15

    arata bine dl sip dar cred ca plasma ar sta mai bine incorporata in dressing ca sa nu se impiedice mereu de ea,bravo

    Raspunde
  13. criserb 24 Feb 2011 @ 02:16

    Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Din pacate acum am ajuns acasa, am sa incerc sa le studiez cu atentie maine cand sunt mai fresh. Acum sint rupt :( inca o data, va multumesc si e bine sa stii ca ai oameni care sa-ti dea un sfat, da te ajute cu o vb buna.
    Scuzati greselile, scriu de pe mobil…

    Raspunde
  14. SIP 25 Feb 2011 @ 09:24

    @alinaelenatl – Multumesc !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)