Sari la conținut

Fasole cu ciuperci

fasole-cu-ciupeciPentru ca imi place sa imi pierd timpul pe siteuri cu mancare, mai ales atunci cand ma ia foamea, astazi am dat pe mananciacasa.ro de o fasole cu ciuperci de imi lasa gura apa :)

Nu stiu daca este buna sau nu, pentru ca pana acum n-am apucat sa-mi comand. Imi este destul de peste mana sa comand o oala cu mancare cand nu prea am cu cine sa o mananc.

Acasa, nu prea mancam seara, iar la munca, am nisite colegi care nu vor sa mi se alature in incercarea mea de a devora o oala cu mancare.

Pretul, nu este mare, 55 lei pentru o oala cu ciorba mie mi se pare decent. Sunt aproximativ 8 portii de mancare, dar… daca n-am cu cine sa o comand… va las pe voi, poate sunteti mai norocosi. Sa-mi ziceti si mie cum este, macar asa sa-mi fac o idee, prin prisma voastra.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. elaul 27 Feb 2013 @ 11:38

    o gatiti seara si va luati la servici..

    Raspunde
  2. Radu 27 Feb 2013 @ 11:43

    @elaul – corect! Mai ales ca la mananciacasa.ro iti aduc si recipiente mai mici daca soliciti in care sa-ti iei la pachet.

    Raspunde
  3. criserb 27 Feb 2013 @ 12:20

    @Radu – ai comandat de la ei? Imi pot livra si la birou si sa le spun eu cate recipiente vreau?

    @elaul – nu prea mancam noi prea multe zile la rand acelasi lucru. 2 zile merge, dar a 3-a zi deja nu mai mancam. Doar daca… e vorba de salata de vinete, aia pot sa mananc non-stop :)

    Raspunde
  4. Ghiocel07 27 Feb 2013 @ 12:32

    Mai bine faci acasa fasole cu afumatura, in cantitatea care o manaci tu seara sau a doua zi la amiaz. Simplu si economic. http://retetelemamei.ro/2013/02/26/supa-de-fasole-cu-afumatura/

    Raspunde
  5. Radu 27 Feb 2013 @ 16:53

    @criserb – am comandat de cateva ori. probabil ca se poate si ce vrei tu. eu stiu ca ma intreaba cand suna sa confirme comanda daca vreau sa-mi aduca si caserole de plastic suplimentare pentru luat la pachet. cel mai bine sa suni si sa intrebi

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)