Sari la conținut

Femeile de serviciu

3775447869_c9e7000ae5 Bai frate, de cand ne-am schimbat sediul ne-am procopsit cu o femeie de serviciu care se crede cel putin sefa. Afiseaza o superioritate de te scoate din sarite.

Azi s-a apucat sa dea cu aspiratorul in timp ce lucram si la un moment dat vine la mine si tot da pe langa biroul meu foarte insistent. N-am vrut sa ma ridic nu de alta dar aveam treaba. Vazand ca nu vreau si nu vreau sa pricep apropoul ei in cele din urma m-a rugat sa ma ridic… am facut-o pentru ca nu am vrut sa mi-o pun in cap de luni dimineata dar data viitoare nu o sa mai aibe norocul asta…

Oare nu e normal ca femeia de serviciu sa faca curat atunci cand restul nu sunt la birou, fara sa deranjeze oamenii, fara sa existe riscul sa se trezeasca eventual in mijlocul unei intalniri?

Am mai vazut femei de serviciu cu tupeu dar ca asta nu…

Femeia de serviciu ar trebuie sa fie discreta, sa nu deranjeza, sa-si faca treaba pana cand oamenii vin la birou, sau eventual dupa ce pleaca dar in nici un caz in timpul programului de lucru.

Daca ar fi buna as mai zice :) dar asa… nu cred ca prezenta ei este necesara…

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Cameleon 5 Oct 2009 @ 12:54

    Femeile de serviciu care vin să cureţe la noi, vin înainte ca cei 420 de angajaţi să se fi trezit :) ! Şi dacă vin în timpul zilei zici că sunt ninja: “wow! când mi-a golit coşul tanti Maria?! :O” Eh… asta e…

    Data viitoare rupe-i fâşu’ ;))

    Raspunde
  2. Mariana 5 Oct 2009 @ 13:03

    #-o Asta-i culmea!!!cum asa???
    O nesimtita!da ce program i-a facut cine i-a facut?si el are vina, femeile de serviciu vin dupa masa sau si dimineata si dupa ce pleaca angajatii,nu au ce cauta si curata atita timp ce altii lucreaza munca de birou!
    Asa ceva nu am intilnit si am ceva anii buni de munca!
    Eu as pune problema pe tapet!as fi foarte revoltata(deranjeaza,face zgomot,si praf !~X(
    Si nu sinteti pe aceeasi treapta…..:-l
    Zile bune la birou dar fara tipetenie de femei de serviciu![-x [-x [-x

    Raspunde
  3. octavian 5 Oct 2009 @ 14:33

    femeia vrea sa se afirme, normal ca face curat cu tine acolo….

    Raspunde
  4. criserb 5 Oct 2009 @ 14:55

    :)) ma, la asta cu afirmatul chiar nu m-am gandit :P

    Raspunde
  5. Katrina 5 Oct 2009 @ 16:24

    Si noi avem probleme cu femeile de serviciu, dar sa le luam pe rand:
    1. nu spala pe jos decat o data la vreo doua luni…
    2. arunca de pe birou chestii care cred ele ca nu le mai folosim (biletele pe care ne notam diverse.. si alte “prostii” d’astea)
    3. cer sa se faca comanda la hartie igienica abia dupa ce s-a terminat (adica vre’o saptamana venim cu servetele de acasa)

    Raspunde
  6. elaul 5 Oct 2009 @ 17:08

    Criserb, daca femeia de serviciu o sa-ti citeasca blogul..mi-e teama ca o sa-ti faci singurel curatenie de acum inainte..:-)

    Raspunde
  7. Alina 5 Oct 2009 @ 17:47

    Credeti ca doar in Romania se intampla?
    Unde lucrez eu, la o org. internationala din Geneva, firma care face curatenie vine la ora 5 lunea, cand evident toata lumea e inca la munca. Trebuie sa iesi din birou, sa stai pe culoar pana termina si sa fii multumit daca isi aduc aminte sa dea cu aspiratorul si pe sub birou… Nu mai am pretentii de spalat pe jos si etc…
    Iar la baie, am zis ca o sa le aduc aminte ca exista produse de dezinfectat!! In schimb cu hartia igienica stam foarte bine :D.

    Raspunde
  8. criserb 5 Oct 2009 @ 19:49

    @elaul – de parca imi pasa, eu oricum imi fac singur oridine pe birou. Si oricum as prefera sa o fac singur, macar asa mi-ash gasi lucrurile atunci cand le caut :)

    Raspunde
  9. Pintilie Georgeta 23 Aug 2012 @ 18:54

    Ma ofer femeie de servici pentru biroul dumneavoastra va rog sa lasati un numar de telefon tarif scazut! si curatenie fara deranj ! nu ca precedenta pe care ati descris-o :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)