Sari la conținut

Urasc politica, politicienii si pupatorii in cur

In ultima vreme de cand cu urmatoarele alegeri am fost bombardat pe twitter cu tot felul de chestii legate de politica, de candidatura lui Oprescu, de a lu’ Basescu de a draq mai stie cine candideaza.

De cand ati devenit twitteristilor asa mari fani ai politicii? Care va este scopul, interesul? Sunt convins ca aveti unul, ca altfel nu ati vorbi toata ziua de politica.

Politica nu are principii. Are numai interese.

Precum politicienii si voi vreti sa obtineti ceva, sa pupati pe cineva in cur sau mai stiu eu ce interese murdare urmariti. Ma uit la blogarii mari, Zoso, Arhi, Visurat, Piticu, etc poate au dat si ei vreun twitt despre politica da’ nu ca altii asa… din 5 in 5 minute trebuie sa dati un twitt despre Oprescu, da-l ma draq, ce tot il pupati in cur?

Ma, mie nu-mi pasa de politica, nu-mi pasa cine candideaza si nici nu stiu daca o sa ma duc la vot sau nu. Nu-mi pasa daca o sa castige dreapta, daca o sa castige stanga si imi pasa doar daca maine o sa am ce manca si politica nu-mi da de mancare si nici macar satisfactii…

Daca vrei sa iti fie bine munceste, da-o draq de politica, i-ati un job bun, poate doua si o sa ai bani sa traiesti decent, sa-ti permiti tot ce-ti doreste inimioara. Cat muncesti atata ai, nu o sa ai mai mult daca iese nush ce partid. Oricine castiga, tu o sa fii in continuare in cacat daca astepti ca toate sa-ti vina. Pune mana si munceste, schimba-ti jobul pana gasesti ceva ce sa te multumeasca… munceste acasa, fa ceva, dovedeste ca nu esti o planta.

Tara asta nu o sa-si revina in urma politicienilor, oricine castiga, va garantez eu, tara asta o sa-si revina numai in urma noastra a celor care din pacate (sau fericire) locuiesc in ea. Daca vom munci, si vom face lucrurile nu doar in dorul pu.. atunci o sa progresam atunci o sa avem o sansa, altfel… daca ne bagam ceva in ceea ce facem si facem doar ca sa fie facut nu o sa progresam niciodata, never!

Cam atat am avut de spus, daca intelegeti ceva bine daca nu la fel, dar mai terminati cu pupatul in cur, cu linguselile cu tot ceea ce inseamna politica, sunteti penibili…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. ionut_d 6 Oct 2009 @ 10:05

    Din punct de vedere media: curvele si politica se vor vinde mereu. Astfel cele mai vandute ziare sunt cu curvele, pardon, super femeile (aiurea!!!) despuiate si cu politica (exista asa ceva in Ro?!?!)

    Astfel, daca vrei sa vinzi fituica sau sa ai vizitatori, pune poze cu parasute vedete wannabe sau fa politica ;)

    Raspunde
  2. Alina 6 Oct 2009 @ 10:26

    Eu cred ca tu esti mai suparat pe politicieni decat pe cei care fac politica…
    Desi vb lui Ionut, care politicieni, care dreapta, care stanga, ca la noi aliantele sunt numai dupa interese.

    Raspunde
  3. raca 6 Oct 2009 @ 19:59

    Prietene… mai vorbim cum nu-ti pasa tie in curand, cand va creste TVA-ul. Sau cand, doamne-fereste, o sa revenim la sistemul de impozitare in trepte al salariului.

    Raspunde
  4. Do 24 Jan 2010 @ 13:04

    cu munca sunt de acord tre sa muncim dar o sa ajungem vremuri sa nu mai fim in stare sa platim toate taxele ce le impun magarii astia de politicieni Si poti tu munci cat vrei drumurile tot mai rau o sa se prezinte,carburantii se vor scumpi,taxele vor creste,dar lor ce le pasa ca se plimba cu masini tari cumparate pe bani celui care munceste,ne-o trag din toate pozitiile,n-ar trebui sa nu ne pese ar trebui sa-i dam pe toti dracului jos ca numa la ruina ne duc si sa fie trasi la raspundere pentru orice greseala.

    AR TREBUII SA IESIM CU TOTII IN STRADA SA LE FIE FRICA DE CEI CARE I-AU ALES
    :d/

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)