Sari la conținut

Gabriela Firea și-a luat una urâtă peste bot

Știți prea bine că nu mă prea bag în mizeria numită politică, dar am citit un comunicat de presă, comunicat dat de domul Gigel Știrbu vicepreședinte PNL ca reacție la ceea ce a spus Gabriela Firea (PSD) cu privire la faptul că Iohannis nu ar putea fi un bun președinte pentru că nu are copii.

Ei, luați, citiți și vedeți ce palmă i-a dat :))

Doamna Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, purtătorul de cuvânt al campaniei candidatului PSD la Preşedinţie, aflată în exerciţiul funcţiei, a declarat că dacă nu ai o familie completă, adică dacă nu ai copii şi nici nu înfiezi, nu poţi fi un bun preşedinte. Deşi s-a vrut a fi un atac la adresa lui Klaus Johannis, involuntar, sau poate cu intenţie – nu am de unde să ştiu ce ordine primeşte doamna Pandele – afirmaţiile au constituit de fapt un atac la părintele PSD, domnul Ion Iliescu. Care, neavând copii, deci neavând familie completă nu a fost un bun preşedinte al României. Sună frumos acest lucru spus din gura unui fruntaş PSD-ist. Noi, cei care am fost aproape două decenii adversari politici ai domnului Ion Iliescu nu ne-am permis un astfel de atac.

Ţinând cont de calitatea oficială a doamnei Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, de faptul că a prezentat şi modelul de „bun familist”, în persoana domnului Victor Ponta şi nu în ultimă instanţă de propria experienţă, îmi permit să-i adresez două întrebări de ordin general:

Pentru ca un candidat să fie un bun preşedinte, câţi copii trebuie să aibă, câte neveste, sau după caz, câţi bărbaţi?

Pentru ca un candidat să fie încadrat în categoria de „bun familist”, deci să fie un bun preşedinte, este suficient să îşi părăseşti nevasta cu care ai un copil, şi imediat să te căsătoreşti din interes cu fata unui şef ierarhic, sau mai trebuiesc îndeplinite şi alte cerinţe sau misiuni?

Deşi nu are nicio legătură cu afirmaţiile făcute în exerciţiul funcţiei, dar ştiind că are o familie completă şi se consideră o bună familistă, deci sunt îndeplinite condiţiile pentru o viitoare candidatură la Preşedinţia României, o rog pe doamna Gabriela Vrânceanu Firea Pandele să-mi spună cât a investit în educaţia şi instruirea fiului ei Tudor Ştefan Firea, care la sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat a obţinut nota 1,2 la Limba Română, 3,6 la Sociologie şi 5,15 la Istorie?

funny-quotes-stupid-people

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)