Sari la conținut

Haina lui Iohannis

iohannis_98507900

Tot văd în ultimul timp că oamenii se agită pe facebook că Iohannis și-a aruncat haina pe capota mașinii și-l cataloghează în fel și chip, cum că i-a ajuns funcția la nas, cum că are “fițe de Cotroceni” etc.

Nu am văzut unul care să stea două secunde să se gândească că în jurul său există tot felul de protocoale care trebuie respectate. Ei bine, românul nostru ar fi vrut ca Iohannis să nu se supere și să-și însușească acea mentalitate a românului cu “merge și așa”.

Ei uite că nu merge.

Lucrurile trebuie făcute așa cum trebuie făcute, există niște reguli care trebuie respectate.

Dacă trecea cu vederea faptul că nimeni nu i-a luat haina probabil se creea un precedent și evenimente de genul mai apăreau în timp, dar așa, sunt convins că astfel de lucruri nu o să mai vedem, sau cel puțin sper.

Hai să mai terminăm cu “merge și așa” pentru că nu merge. Sunt lucruri care trebuie să se întâmple așa cum trebuie să se întâmple și nu la voia întâmplării așa cum ne-am învățat.

Părerea mea.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Bogdan 13 Feb 2015 @ 00:10

    Totusi putea sa aiba o discutie cu stafful, nu sa faca pe nervosul in public… zic si eu

    Raspunde
  2. Marius 13 Feb 2015 @ 00:19

    Omul e dintr-o bucata. E nebun dupa precizie si respectarea regulilor. Gestul sau le-a amintit celor de langa el ca trebuie sa faca ceea ce aveau de facut. A fost nervos ? Da. Dar cu folos.

    Raspunde
  3. Ingrid 13 Feb 2015 @ 00:26

    Putea sa fie mai subtil dar gestul trebuia facut.

    Raspunde
  4. criserb 13 Feb 2015 @ 08:20

    Poate n-ați înțeles un lucru, de protocol se ocupa statul francez, și era neaparat vorba de respectul pentru Iohannis ci de respectul pentru o țară, zice foarte bine Radu mai sus…

    Raspunde
  5. Gigi 13 Feb 2015 @ 09:23

    O abordare interesantă a acestei întâmplări!

    Raspunde
  6. 1qlee 13 Feb 2015 @ 18:43

    Asta e cea mai buna dovada ca noi romanii suntem tratați mai superficial.
    Bravo “Sefu”!

    Raspunde
  7. vali 14 Feb 2015 @ 22:39

    Credeti ca in urma acestui gest francezii ne vor respecta mai mult?!? Sa fim seriosi! Mult mai distractive mi se par exagerarile din ambele parti (pro si contra). Oare ce comentarii ar fi fost pe aici daca acelasi gest il facea Ponta? Mai degraba nu o inteleg pe dna Iohannis care, la 55 de ani se imbraca precum o adolescenta. Totusi, exista o decenta a varstei si a statutului social, chiar daca mai ai inca picioare să zicem frumoase.

    Raspunde
  8. Longa 19 Feb 2015 @ 18:09

    Probabil aceasi oameni ce acum il critica sunt cei care insistau acum 2 luni ca exista un protocol pe care doamna Iohannis nu l-a respectat pentru ca a purtat rochie fara mâneci. ..

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)