Sari la conținut

Zilele astea se cumpără scaunele pentru mașină. Dar până acum ce-ați făcut?

Mă uitam pe eMAG la ce se mai cumpără în acest moment și am rămas foarte surprins când am văzut câte scaune pentru copii se cumpără acum. Nu am văzut până acum niciun ecran în care să nu-mi apară un scaun de mașină.

scaune-pentru-masina

scaune-pentru-masina2

E ok, înseamnă că lumea vrea să respecte noua lege și amenzile îi sperie.

Dar totuși, până acum, până acum cum v-ați transportat copiii? Pentru unii contează doar amenda nu și siguranță propriului copil?

Mie nu-mi trebuia o lege care să-mi spună că trebuie să am grijă de copilul meu, că dacă eu am nevoie de centură în mașină atunci el are nevoie ca și mine. Dacă îmi pasă de siguranța mea, e normal că-mi pasă și de siguranță copilului.

Chiar nu-i înțeleg pe ăia care își duc copilul în brațe, sau aruncat pe undeva pe bancheta din spate.

Ok, pe vremuri nu existau centuri, nu existau scaune pentru copii, dar acum, acum care este scuza părinților?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Postolachi Dumitru 17 Feb 2015 @ 11:39

    Aceasta este impresia pe care ți-o lasă remarketingul și prietenii noștri de la Profitshare pot explica mai bine cum funcționează treaba.

    Pe scurt, toată activitatea noastră în online lasă urme pe calculatorul nostru (ca firimiturile de pâine din Hansel și Gretel) și tot ce rămâne de făcut unui magazin online este să se citească și să se interpreteze informațiile postate de toate site-urile pe care am umblat apoi să ne servească rezultate relevante din punctul de vedere al intereselor noastre.

    Raspunde
  2. criserb 17 Feb 2015 @ 12:07

    @Postolachi Dumitru – Man, vorbesc de boxul ce se cumpără acum, box care nu are nicio legătură cu istoricul meu online. Intră și tu cu un browser incognito și ai să-l vezi, să vezi că nu are legătură cu istoricul tău de navigație.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)