Sari la conținut

In ce tara de cacat traim?

Nici nu stiu daca e de ras sau de plans. S-a spus ca CNP-ul e obligatoriu la recensamant, apoi, cand au vazut ca lumea nu vrea sa-l dea au decis ca nu mai e oblogatoriu, au umplut toate posturile de stiri cu informatia asta, iar azi… azi vad ca s-au decis sa il faca din nou obligatoriu.

Adica recenzorii aia care au fost pana acum in multe case, care s-au chinuit sa-i gaseasca pe oameni acasa, acum o iau de la capat. Trebuie sa se intoarca prin toate locurile pe unde au fost, si n-au obtinut CNP-ul, pentru ca deh, nu era obligatoriu.

Traim intr-o tara de cretini, asta e clar. Mai avea cineva vreo indoiala ca nu e asa?

update: vad ca embed nu vrea, asa ca vedeti stirea aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. SuZy 26 Oct 2011 @ 00:19

    da, bine.. n-are decat sa vina, a doua oara nu ii mai deschid usa oricat s-o chinui.

    Sa nu ne miram ca pana duminica sau luni, cand se termina recensamantul asta, o sa se mai razgandeasca domnii astia de 3, 4, 5, n ori :)

    Raspunde
  2. criserb 26 Oct 2011 @ 00:30

    @SuZy – “domnii astia”? ma scuzi, dar asemenea oameni numa’ domni nu sunt. Azi zic una, maine alta, dupa cum li se scoala. Eu cred ca sunt bolnavi de-a binelea. Prea sanatos la cap nu poti sa fii ca sa faci asa ceva…

    Raspunde
  3. andrei cismaru 26 Oct 2011 @ 00:55

    Ma intreb daca ar fi si sexul pe baza de cnp, nu s-ar mai fute nimeni? Daca il sun pe unul si ii spun ca a castigat un cal la orange si-mi trebuie CNP-ul lui, nici nu clipeste cand il spune…dar ne este frica de altfel si ne mai loveste circumspectia din cand in cand. de altfel? Totul ok?:)

    Raspunde
  4. mircea 26 Oct 2011 @ 01:06

    @andrei cismaru – primul comentariu de bun simt pe care il vad de cand a inceput nebunia cu cnp, se poate sterge la fund cu el oricine nu are si alte resurse de al folosi, mai derajant ar fi sa-mi afle numarul de telefon un retard care sa ma sune din 5 in 5 min

    Raspunde
  5. mircea 26 Oct 2011 @ 01:10

    eu de exemplu dau cnp de 3-4 ori pe zi la facturi si nu mi-a golit nimeni conturile, nu mi-a facut nimeni imprumut pe numele cnp meu(sic) // cum ar fi sa-mi vina scrisoare de plata rata de care eu nu stiu pe 10308673428573 si atat, fara ca eu sa fi semnat ceva :)

    Raspunde
  6. Fareeus 26 Oct 2011 @ 01:40

    O noutate ? :)))

    Raspunde
  7. pitikut 26 Oct 2011 @ 09:12

    Ce era cu tine cand ai scris articolul?Cam multe greseli :)

    Raspunde
  8. haolica 26 Oct 2011 @ 09:50

    asta e din categoria usoare.

    easy peasy

    deja nu ne mai vedem

    iti dai seama in ce hal am ajuns???

    Raspunde
  9. Dana 26 Oct 2011 @ 10:54

    Parerea mea este ca intr-adevar cei de la statistica au gresit teribil ( una zic alta fac, se schimba dupa cum bate vantul), dar esentialul este ca ar trebui sa deschideti usa recenzorilor sa le dati CNP-ul, pentru ca altfel s-a facut fix degeaba. Si tot timpul pierdut atat de voi, cat si de bietii oameni care bat la usi, a fost degeaba.

    Raspunde
  10. criserb 26 Oct 2011 @ 11:20

    @pitikut – nu aveam ochelarii la mine :P

    Raspunde
  11. blue77max 26 Oct 2011 @ 11:47

    A dat astanoapte Basecu o basina spre astia cu statistica si de aia e obligatoriu iar cnp. Pentru ca daca o sa reuseasca introducerea votului pe baza de cnp..si o sa aiba astia a lui basesc care se ocupa de furaciuni la voturi,,sa aiba o baza de date a lor cu cnp-uri..o sa verifice ce cnp uri au votat si o sa stie datele inainte de anunturile oficiale cum au facut si ultima data si au ras de Gioana..Inainte de inchiderea urnelor o sa foloseasca in masa cno urile care nu au votat…mai poti verifica tu badea Vasile din satul Cocarlau daca ai vatat sau nu?

    Raspunde
  12. elaul 26 Oct 2011 @ 12:59
    Raspunde
  13. conqistador 26 Oct 2011 @ 19:07

    Abia acum ti-ai dat seama in ce tara traim ?

    Raspunde
  14. unicornul_vesel 27 Oct 2011 @ 16:03

    Bai, acu pe bune. N-am nimic cu recensamantul. Dar faptul ca ti se cere CNP-ul e aberant.
    E cod numeric personal, nu public. Statul daca avea nevoie de el, trebuia sa apeleze la Politie (ca ma gandesc ca macar ei tre sa aiba o evidenta), si nu la omu’ de rand, ca asa s-au trezit ei, nefiind obligati de nicio norma UE (unde c***ul asta nu exista)

    Plus ca…a zis cineva DE CE e nevoie de el?

    Btw, e un baiat din Iasi care i-a dat in judecata pe baietii de la INS. Probabil ca are sanse de castig sub 0, dar imi place ca cineva a luat initiativa.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)