Sari la conținut

Daca nu iti merge WiFi-ul pe iPhone solutia este sa-l bagi in congelator

frigider-iphone

Astazi am citit una interesanta pe facebook.

Daca va spun ca astazi mi-am bagat de 3 ori iPhone-ul in congelator pentru 5 minute, doar ca mai apoi sa-mi mearga wifi-ul, m-ati crede?! Si daca va zic ca de fiecare data, metoda a functionat perfect, caci pana sa-l bag … “mumu wifi”?! Asta ce zice despre mine? Dar despre Apple care nu gaseste un fix la ista problema? Daca Steve e la rece, trebuie sa fie si iPhone-urile? WTF?! Chiar asa servita pentru Android sa fie treaba cu iOs 7?!

Apoi am cautat pe internet sa vad daca chestia asta este adevarata si uite ce am gasit.

Some forums threads suggest another solution to fix the “gray out” iPhone 4S Wifi issue: placing the iPhone 4S in a refrigerator or freezer for several minutes, for they considered the 4S WiFi issue after iOS 7 update is caused by the heating issues.

Se pare ca problema chiar exista si bagatul telefonului in congelator este o solutie. Bine, nu este cea mai buna solutie, dar atata timp cat iti rezolva problema…

Stiu ca am si eu niste prieteni care au aceeasi problema, dar rezolvarea asta chiar nu o stiau. Acum am sa le dau si lor link-ul, ca deh, este o solutie.

Totusi, nu ma asteptam la asa ceva de la un iPhone. De la un Android te mai astepti, dar de la un iPhone, un telefon asa de bun, nu prea ai cum sa ai asemenea asteptari.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. 1qlee 9 Dec 2013 @ 23:21
    Raspunde
  2. Ioana 22 Oct 2014 @ 21:34

    Hello, am auzit si eu metoda asta, am incercat-o si a mers wifi fix 2 zile… Un prieten mi-a recomandat un service la cismigiu, site-ul era http://www.servicegsm.info a durat 30 min si telefonul merge si acum. Problema mi-a aparut dupa un update, la mine asa a inceput.
    Oricum am fost multumita, telefonul merge si acum.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)