Sari la conținut

Invatati sa comentati pe facebook, nu este asa greu, pe bune!

In ultima vreme tot observ din ce in ce mai multi oameni care nu stiu sa scrie un comentariu pe facebook. Vrea omul sa spuna mai multe, isi da seama ca trebuie sa foloseasca paragrafe noi si nu intelege (sau nu stie) ca acestea ar trebui sa fie intr-un singur comentariu.

Nu trebuie sa scrieti 10 comentarii daca aveti de scris o fraza mai lunga.

Deci, daca vrei sa scrii o fraza pe rand nou, intr-un comentariu pe facebook, scrieti prima fraza apoi apasati SHIFT + Enter.

cum-sa-scrieti-un-comentariu-pe-fb1

Vedeti minunea? Chiar se poate, este mult mai civilizat asa decat 4 comentarii pentru acelasi lucru.

Bun, acum, in caz ca ati uitat sa scrieti ceva intr-un comentariu, in caz ca v-a luat 10 minute sa procesati informatia si v-a mai venit o idee noua, cum a facut nenea asta din exemplul de mai jos:

cum-sa-scrieti-un-comentariu-pe-fb

sa stiti ca va puteti edita comentariul, puteti sa adaugati ceea ce v-ati adus aminte. In partea dreapa a comentariului apare un semn, atunci cand treceti cu mouse-ul pe acolo.

cum-sa-scrieti-un-comentariu-pe-fb2

La click o sa aveti minunea de mai jos. Un meniu. De acolo alegeti ce vreti voi, sa va editati comentariul sau sa-l stergeti.

cum-sa-scrieti-un-comentariu-pe-fb3

Sper ca acest post v-a fost util si sper sa-l distribuiti. Nu stiu daca voi v-ati saturat, dar eu ma iau cu mainile de cap cand vad ca dupa atatia ani de facebook, lumea inca nu stie sa editeze un comentariu sau sa scrie doua fraze intr-un singur comentariu.

Share-uiti acest post sa ajunga informatia si la cei mai incetuci, care nu s-au prins singuri.

Va multumesc ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. sip 12 Feb 2013 @ 08:00

    Chiar nu stiam chestia cu Shift-Enter ! Lectia a prins la unu …

    Raspunde
  2. mia 12 Feb 2013 @ 09:18

    Te citesc zilnic si ma bucur ca ne mai dai cate o lectie gratuita.Clar in leg. cu fb,eu am 55de ani si deabea invat asa ca iti multumesc. si mai astept sa ne mai luminezi [pe cei ca mine]

    Raspunde
  3. Lucian 12 Feb 2013 @ 13:13

    Cunosc aceasta situatie, mai ales cand primesc comentarii la anumite poze, se spune o mica fraza in 4 comentarii, in fine, inainte de a putea intra pe facebook ar trebui sa se faca un tutorial :)

    Raspunde
  4. cosmin 16 Feb 2013 @ 09:53

    Foarte utila informatia! Multam fain!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)