Sari la conținut

Junior Chef este o emisiune pe bune?

junior chefStau pe net și în timpul ăsta undeva în spatele meu este televizorul deschis pe Antena 1. Aud și mă mai și uit pentru a mă minuna, tot felul de copii cu tot felul de probleme culinare. Sunt niște copii cu vârste destul de fragede, undeva între 8 și 15 ani. Toți par ași în bucătărie, ceva de necrezut.

Pe bune, eu la vârsta lor aveam cu totul altfel de preocupări. Sunt unii de vorbesc de niște preparate de n-am auzit în viață mea de așa ceva. Nu că le-aș fi auzit eu pe toate, dar mi se pare că sunt lucruri mult prea avansate pentru vârsta lor.

De aia vă întreb pe voi, poate voi vă pricepeți mai bine, emisiunea asta este pe bune?

Eu nu cred, ce copil ar fi pasionat de mâncare (la gătit mă refer) la 8 ani. La 8 ani dacă știe să facă o omletă și niște cartofi prăjiți este maxim, nu-ți poți dori mai mult, dar de acolo la preparate la care nu visează nici o gospodină cu mulți ani în bucătărie este cale lungă.

La 8 ani nu știu dacă aveam voie să umblu la aragaz… probabil că nu, de teamă să nu dau foc la casă.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Anonymous 4 Jun 2014 @ 19:13

    Am fost si eu la acest concurs si tin sa va zic ca totul este pe bune,preparatele sunt gandite pe loc,si chiar de noi copiii facute.Noi suntem altfel de copiii.Nu stam sa ne jucam pe calculator ci stam sa ne cultivam pasiunea de a gati

    Raspunde
  2. criserb 4 Jun 2014 @ 22:47

    @Anonymous – bun, te-aș crede în dacă nu te-ai da anonim… și aici este ceva dubios…

    Raspunde
  3. Claudiu Popa 8 Jun 2014 @ 17:29

    @criserb esti multumit.cu ocazia asta as vrea sa multumesc echipei de filmare exceptionale si sa nu ai niciun dubiu ca este pe bune

    Raspunde
  4. Cristi 11 Jun 2014 @ 10:36

    Buna intrebarea. Eu cred ca este o facatura si inca una ieftina. Si nu spun asta prin prisma faptului ca eu la varsta lor nici nu stiam sa aprind aragazul, ci acei copii chiar nu par credibili. Este stiu faptul ca in general copiii sunt veridici/sinceri, nu pot juca bine un rol, de aici si problema emisiunii. Dar poate este doar impresia mea.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)