Sari la conținut

M-a văzut mama pe facebook fumând și m-a bătut

shutterstock_152225960

Eu am fost dintre cei norocoși, dintre cei care le-au spus părinților din prima că fumează și nu am avut probleme cu ascunsul, dar am avut mulți prieteni care se ascundeau și făceau asta fumând prin tot felul de locui în care părinții nu prea aveau access.

Ei bine, de dimineața în timp ce-mi savuram cafeaua pe balcon (apropo, încă mai accept idei pentru reamenajarea balconului) îi văd jos pe niște puști care povesteau cum au fost ei prinși de părinți cu țigara în gură. Nu i-au prins propriu zis, i-au văzut pe facebook și cum i-au prins acasă i-au și caftit :)

Mă amuză asta, și mă amuză și naivitatea puștilor. Adică ei se ascund de părinți, fumează pe la colțuri, dar își pun poze pe facebook cu țigara în gură.

Ei chiar nu și-au dat seama că sunt prieteni cu părinții pe facebook și că sunt urmăriți în tot ceea ce fac? :) Sau chiar dacă nu sunt prieteni cu părinții, părinții lor sunt prieteni cu toți prietenii lor de pe facebook și indirect urmăresc tot?

Este vreun părinte care să nu fie prieten cu copilul pe facebook sau care să nu aibă cont?

Foto copii fumând via shutterstock.com

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. cartus 26 Mar 2015 @ 12:32

    In primul rand, ce cauta pe Facebook daca nu au varsta? Nu e ok daca nu le impui niste reguli pe internet.

    Raspunde
  2. criserb 26 Mar 2015 @ 14:22

    @cartus – pffff, nici nu îți dai seama câți sunt pe FB care nu au vârsta…

    Raspunde
  3. cartus 26 Mar 2015 @ 18:33

    Stiu…o gramada de parinti inconstienti.

    Raspunde
  4. Dad 26 Mar 2015 @ 22:52

    Tocmai se plangea o colega azi ca fisa care are 6 ani a primit un mesaj cu poze explicite si cu intrebare daca ii place ce vede in poze de la un barbat .
    Si cand am intrebat de ce are fisa pagina de facebook la 6 ani mi-a raspuns sec ca o sa vad eu cand oi avea copil.( Defapt , eu am interpretat raspunsul ca : ” habar nu am ce ar trebui sa fac asa ca ia taci tu si lasa-ma pe mine sa o fac pe mama atotstiutoare” ) am incheiat citatul de mama responsabila.

    Raspunde
  5. Marcel 27 Mar 2015 @ 22:27

    Eu nu sunt prieten cu fiica mea pe FB. Ea m-a convins sa-m fac cont dar mi-a spus ca nu o sa accepte sa fim prieteni. Ne trimitem link-uri si mesaje unul celuilalt si mai facem schimb de impresii.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)