Sari la conținut

La Trenta Pizza se poate plati cu cardul

imgresNu stiu daca v-am mai zis pana acum, dar eu sunt fan Trenta. Fan poate este mult spus, dar comand de la ei destul de des. Cand vreau ceva de mancare ii sun pe ei. Vin in "40 de minute" si imi place ceea ce imi aduc, mai exact Pizza Mexicana si rustica.

Ultima data cand am apelat la serviciile lor m-au intrebat daca vreau sa platesc cu cardul sau cash. Am ramas putin surprins pentru ca din ce-mi aduc aminte nu aveau implementata plata cu cardul.

Cum sunt un mare amator al platii cu cadrul, deh, nu-mi place sa am bani in buzunar, i-am rugat sa imi dea detalii. Mi-au spus ca au introdus de curand aceasta modalitate de plata si ca inca nu este foarte cunoscuta.

Ma gandeam sa va spun si voua, poate nu stiati. Sunt multe situatii in care nu aveti bani in casa si aveti doar pe card. Eh, de acum puteti solicita plata cu cardul si la Trenta. Totusi, este bine sa aveti si niste maruntis prin casa pentru bacsis, ma gandesc ca nu puteti da bacsis cu cardul :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Leonardo Teleanu 24 Oct 2013 @ 10:57

    Si la Jerry’s Pizza e la fel. Te intreaba daca platesti cash sau cu cardul.

    Raspunde
  2. criserb 24 Oct 2013 @ 11:35

    @Leonardo Teleanu – merci, nu stiam. Si de la Jerry’s mai comand din cand in cand ;)

    Raspunde
  3. Suzy 25 Oct 2013 @ 02:14

    Cum sa nu dai bacsis cu cardul? Eu am patit-o la Tratoria (nu mai stiu exact care..) si chiar nu aveam cash la noi. Asa ca bacsisul a fost trecut cu pixul pe nota si noi am achitat tot :)

    Raspunde
  4. Claudiu 27 Oct 2013 @ 03:40

    Chiar ieri am comandat niste pizza mexicana de la Trenta… însă nu m-au întrebat dacă vreau să plătesc cu cardul. :)
    Nice, big win, de prea puține ori stau cu cash în buzunar :)

    Raspunde
  5. criserb 30 Oct 2013 @ 01:58

    @Claudiu – cine stie, poate sunt din alta zona si nu au… desi nu cred. Intreaba-i totusi, poate au omis sa-ti spuna. Eu am platit numai cu cardul de cand am aflat ;)

    @Suzy – n-am incercat pana acum, dar am sa incerc si asta…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)