Sari la conținut

Prima noapte dormită în întregime

picioarele lui Alex

La două luni și 20 de zile fi-miu a reușit să doarmă prima noapte în întregime. Trebuie să vă spun că sunt tare mândru de asta și în același timp recunosc că suntem niște norocoși.

Are o singură masă pe noapte de pe la o lună și ceva, nu ne trezește aiurea, decât atunci când îi este foame. De aia spun că suntem norocoși.

Până acum avea ultima masă pe la 8 seara și apoi se mai trezea noaptea în jur de 3-4, depinde, după cum avea chef. Ieri, la sfatul pediatrei i-am mai băgata o masă pe la 23. L-am trezit, recunosc mi-a fost cam greu, dar a mâncat fără să probleme.

După masa respectivă ne-am culcat și am avut plăcuta surpriză să mă trezesc la 6, vedeam că e lumină afară, și micuțul să doarmă în continuare. S-a trezit și el apoi pe la 7 și a mâncat iar, cu toate că nu părea foarte flămând.

Probabil nu o să avem norocol ăsta în fiecare noapte, dar sunt convins că încet-încet o să se învețe să doarmă toată noaptea din ce în ce mai des. Ideea este că se poate.

Eh, sunt mândru, de asta am scris acest post :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Mihaela 28 Mar 2015 @ 15:07

    Pfoaai, acum toata lumea o sa vina cu sfaturi si cu mustrari, cum sa trezesti copilul, cum manance atat de rar, cum ai indraznit sa dormi toata noaptea etc :))
    Felicitari pentru pitic, sunteti simpatici foc si cat mai multe nopti linistite (desi s-ar putea schimba putin asta dupa ce ii dau dintisorii)

    Raspunde
  2. Marius 30 Mar 2015 @ 10:16

    Vorbeam cu ceva colegi de munca despre copii si, ei, cu pitici de cativa ani ziceau: “in primul an e usor, esti oarecum zombie, stai sa vezi ce va fi la 3,4 ani cand incepe sa umble si sa intrebe orice”.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)