Sari la conținut

Mari reduceri la eMAG cu ocazia a 12 ani de existenta

reduceri-emag-12-ani

eMag anunta pentru astazi reduceri totale in valoarea de 2.000.000 euro cu ocazia implinirii a 12 ani de cand sunt pe piata. Eu va sugerez sa stati pe aproape si sa profitati de ele. Din ce-am vazut o sa fie reduceri la o gramada de produse, multe dintre ele au facut parte si din oferta de Black Friday. Daca atunci nu le-ati mai prins pe stoc, aveti ocazia astazi (9 decembrie 2013) sa mai prindeti cate ceva.

Ca sa fiti siguri ca o sa prindeti ceva, va sfatuiesc sa urmati aceleasi indicatii care vi le-am dat si de Black Friday.

  1. Va faceti cont pe site.
  2. Va logati din timp.
  3. Ramaneti logat pe site.
  4. Puneti rapid tot ceea ce aveti nevoie in cos si plasati comanda.

Pentru ca o sa fie foarte multe comenzi in ziua de maine, este posibil ca livrarea produselor comandate sa intarzie 1-2 zile, ar zice unii, eu insa m-am convins ca nu este asa. La mine o comanda a fost livrata in cel mai scurt timp as spune, 6 ore.

Dintre produsele pe care o sa le aveti la promotie as mentiona:

Pe langa acestea o sa aveti reduceri la asigurari si roviniete, lucruri care mie imi fac cu ochiul, ca deh, oricum trebuie sa imi reinnoiesc rovinieta, si atunci de ce sa nu profit de reducere.

Daca chiar intentionati sa cumparati ceva, stati cu ochii pe eMAG iar daca gasiti un produs care sa fie pe gustul vostru cumparati, daca nu, nu. Nu sariti sa cumparati orice doar pentru ca este la reducere.

De asemenea va sfatuiesc ca atunci cand cumparati ceva sa verificati pretul pe price.ro, este posibil sa gasiti produsul respectiv in alta parte, poate este la reducere si acolo, iar reducerea poate sa fie mai mare. Daca insa reducerea cea mai mare este la eMAG, luati de la eMAG.

Si inca ceva, daca gasiti reduceri pe cine stie ce site dubios, va sfatuiesc sa verificati acolo stocul. Sa fie produsul pe stoc. Eu am patit sa comand de la cine stie ce site no-name, pentru ca pretul era mai mic si… n-am vazut produsul nici in ziua de astazi.

Spor la cumparaturi!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Moldo 9 Dec 2013 @ 10:27

    “Pe langa acestea o sa aveti reduceri la asigurari si roviniete, lucruri care mie imi fac cu ochiul, ca deh, oricum trebuie sa imi reinnoiesc rovinieta, si atunci de ce sa nu profit de reducere.”

    Si eu trebuie sa imi reinnoiesc rovinieta, dar am verificat pe emag si este exact la acelasi pret ca in alte parti. Deci nici o reducere…

    Raspunde
  2. criserb 9 Dec 2013 @ 10:58

    @Moldo – La roviniete este o reducere de 12% sub forma de card cadou iar la asigurari reducerea este de 5% plus 12% bani primiti inapoi pe card cadou, vezi aici putin mai sus de electrocasnice mici.

    Raspunde
  3. cartus 9 Dec 2013 @ 12:23

    Google Nexus 2 ? Poate 7 2013 ?

    Raspunde
  4. criserb 9 Dec 2013 @ 12:34

    @cartus – Ai dreptate, asa este corect “Google Nexus 7 II” sau Google Nexus 7 2013 (cum spui tu).

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)