Sari la conținut

Mi-am tras brad de pinterest/instagram

Am văzut pe pinterest tot felul de idei de a face bradul și din 4 cozi de mătură pe care le aveam prin curte am făcut asta:

Danei îi pace mult.

Eu sunt însă mai pretențios și cred că se putea și mai bine. Trebuia, cred eu, să pun mai apropiate “ramurile”, cred că este prea mare distanța între ele.

Cum se face? Super simplu. Luați niște lemne, le tăiați pe toate în așa fel încât să arate la final ca un brad (le așezați pe jos ca să vă faceți o idee), le dați câte o gaură în laterale, pe unde să trageți o sfoară și agățați  ansamblul pe perete. Aveți nevoie de un singur cui, în vârf. Dacă aveți rigips ori căutați structura și băgați acolo un holșurub, așa cum am făcut eu, cu ajutorul unui magnet

ori folosiți un diblu clasic de rigips.

Ulterior puteți să-l decorați cum doriți, sunt pe pinterest o mulțime imagini de unde vă puteți inspira. Dați scroll în pagina asta.

Simplu și frumos.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. crina 10 Dec 2018 @ 17:24

    Este superfain! Si ecologic! Si fara ace cazute! Ce mai incolo si incoace, este (aproape) perfect. Mie imi place si asa dar daca vrei mai bogat cred ca mai merg agatate cateva ornamente si o steluta in varf.

    Raspunde
  2. eBogdan 12 Dec 2018 @ 08:34

    Dar daca il faci cu banda dubla adeziva, oare nu e ok ?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)