Sari la conținut

Ne-am descurcat bine la Eurovision

Contrat asteptarilor ne-am descurcat onorabil la Eurovision. Am avut o melodie atat de naspa ca eu nu credeam ca o sa intram cu ea in finala si totusi, am intrat si ne-am mai si clasat pe un onorobail loc 12. Se pare ca indiferent cu ce piesa ajungem acolo, o sa fim cam pe acelasi loc.

Nu conteaza daca piesa este buna sau proasta, tarile o sa voteze la fel, isi impart frumos voturile intre ele, dupa criterii de prietenie.

Legat de locul 1 eu am tinut cu Azerbaijan-ul. Melodia lor mi-a placut cel mai mult, de aceea va invit sa o ascultati.

Nu zic ca Danemarca nu a meritat locul 1, au avut si ei o melodie ok, dar cea a Azerbaijan-ului era preferata mea.

Voi cu cine ati tinut, ce melodie va doreati sa castige?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
 1. Minnie 20 May 2013 @ 11:54

  In ordinea numerelor de pe tricouri Moldova, Finlanda si Romania.

  Raspunde
 2. Alexa 20 May 2013 @ 13:06
  Raspunde
 3. corina 20 May 2013 @ 23:25

  criserb, tu esti un tip de treaba (zic eu asa, fara sa te cunosc personal…), dar ai o problema: faci la greu afirmatii nefondate (si verificabile, culmea!)…
  ei bine, de cate ori ne-am prezentat la Eurovision cu o piesa deosebita si cu artisti buni (neaparat ambele elemente cumulate), am luat locuri sus-sus; sa exemplificam:
  – 2010 – Oslo – locul 3 – Paula Seling si Ovi – Playing with fire,
  – 2006 – Atena – locul 4 – Mihai Traistariu – Tornero,
  – 2005 – Kiev – locul 3 – Luminita Anghel si Sistem – Let me try.
  rezultatele de mai sus sunt dovada ca atunci cand le place o piesa cu adevarat, inclusiv interpretarea, oamenii o voteaza, fara sa tina cont prea tare de nationalitatea interpretilor.
  Cezar e un tip talentat, dar piesa a fost mediocra. practic, Cezar a obtinut un loc prea bun raportat la calitatea piesei, datorita vocii lui de exceptie.

  Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)