Sari la conținut

Nu mai avem ninsori, acum avem coduri

harta-cod

De la o vreme ninsoarea pur și simplu a dispărut. Nu se mai anunță că o să ningă frumos, chiar dacă este Crăciunul, acum se anunță tot felul de coduri.

Coduri care în multe cazuri nu există, care sperie populația.

Așa a fost și ieri când ai mei socrii au plecat spre casa lor de frică să nu-i prindă codul pe drum. Ei bine, codul care trebuia să se abată peste București a fost o minciună. Maxim 5 cm de zăpadă la un moment dat și seara… zăpada s-a topit mai peste tot.

Deci… niște minciuni, niște lucruri aruncate doar așa ca în caz în care chiar se întâmplă ceva mai nasol să aibă o acoperire.

Oare de ce nu răspunde nimeni pentru informările astea aiurea atunci când ele nu se întâmplă? De ce nu-și cere nimeni scuze că au pus oamenii pe drumuri sau că i-au făcut să stea acasa doar pentru că au declarat nush ce cod?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Gigi 28 Dec 2014 @ 18:13

    Destul de delicat subiectul …..dacă nu se adeverește modelul generat de programe moderne, nu e bine …..dacă se strică vremea și această schimbare nu a fost anunțată, iar nu e bine …..

    Raspunde
  2. Georgi 29 Dec 2014 @ 03:18

    Asa e..si noi am plecat de la munte cu o zi mai devreme,tot din cauza asta.
    Noua ne-a fost frica sa nu vina vreun viscol si sa ramanem inzapeziti pe drum,pentru ca se stie cat de repede se misca astia la deblocarea drumului.Si am zis mai bine sa mergem acasa.
    Intr-adevar,am observat si noi magariile pe care le fac astia..si vrei nu vrei,o iei de buna pentru ca nu ai alte surse competente de informare.De parca ar ninge pentru prima data.
    Ma mai enerveaza si aia cu “Autoritatile au fost prinse pe nepregatite! soc! ninge in ianuarie!Drumurile sunt blocate!!!! Premierul Capsuna la tv: “Oh,este o siuatie delicata,nu ne asteptam sa ninga atat de tare in ianuarie!! credeam ca in ianuarie sunt temperaturi de peste 30 C.Ne cerem scuze ca suntem incompetenti si uitam ca nu traim la Ecuator si ca din noiembrie si pana in martie poate ninge oricand” … no shit…

    Raspunde
  3. marius 29 Dec 2014 @ 11:16

    Acum au nimerit-o.

    Raspunde
  4. cristi 30 Dec 2014 @ 12:29

    Da. Pana acum numai erau atatea coduri. Intr-un fel de bine. Se diversifica modul de exprimare,dar cel care nu-l intelege ce face?

    Raspunde
  5. 230v 30 Dec 2014 @ 23:43

    Prietene, vorbești ca sa faci aer. La prima ninsoare eu s-a făcut sa fiu pe drum. In oraș era perfect, se circula super bine. Cum ieși din oraș treaba se schimba, bate vântul, scade vizibilitatea. In a doua serie de ninsori, in județele sub cod portocaliu a fost chiar nasol, mai ales pe partea de vânt unde au fost rafale cărora cu greu le făceai fata sa stai in picioare(asta in oraș). Foarte misțo sa scoți nasul de la 24 de grade si sa te uiți pe geam, intre blocuri, si sa aștepți vreo zăpadă năpraznică iar apoi sa faci aer degeaba., gratuit. Codurile nu au respectat orele dar intensitatea a fost. Tine cont ca județul nu înseamnă numai orașul in sine.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)