Sari la conținut

O aplicatie ce va scuteste de multa bataie de cap

De cate ori instalati windowsul va vine sa va luati cu mana de cap la cate programe aveti de instalat ulterior. Uite, ca pentru programele simple, dar foarte folosite, avem o aplicatie ce le instaleaza pe toate la un singur click.

Ii zice Ninite.

ninite

Inainte sa va formatati calculatorul, sau chiar dupa ce cititi acest post, intrati pe ninite.com si configuati-va aplicatia cu programele pe care le folositi voi.

Bifati acolo ce aveti nevoie, eu am bifat:

  • Chrome
  • Firefox
  • Trillian
  • VLC
  • Winamp
  • Air
  • Silverlight
  • Acrobat Reader
  • Dropbox
  • TeamViewer
  • WinRAR
  • WinSCP

Apoi va downloadati un executabil. Il puneti in folderul vostru kituri pe care o sa-l accesati la urmatoatea instalare a windows-ului. La un singur click pe executabilul salvat anterior, o sa aveti toate programele alese de voi instalate. Un singur click si gata.

Nu mai trebuie sa intrati pe toate siteurile sa downloadati fiecare program in parte, aplicatia de care va vorbesc face totul ;)

[Multumesc George pentru pont]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. ente 19 Apr 2012 @ 19:55

    stiam aplicatia da incurcam numele. ms mult

    Raspunde
  2. skybax 19 Apr 2012 @ 20:03

    Merci

    Raspunde
  3. william 19 Apr 2012 @ 20:07

    si eu am scris despre ninite … un adevarat ajutor

    Raspunde
  4. Snick 19 Apr 2012 @ 20:21

    o folosesc de cativa ani.
    dezavantaje: programele se instaleaza default, nu pot fi customizate. ex: yahoo messenger se instaleaza cu yahoo toolbar and stuff/

    Raspunde
  5. maddy 19 Apr 2012 @ 22:08

    winamp lol :)

    Raspunde
  6. AnonyCon 19 Apr 2012 @ 23:00

    “urmatoatea instalare a windows-ului” – la urmatoarea versiune de windows sa merite – tineti fratilor o imagine a partitiei cu sistemul de operare ca backup si reincarcati’o cand situatia se impute. eu am ca “default programs” toata suita adobe, viewere, playere, arhivatoare, benchmarkuri si tot ce mai poti sa vrei…

    Raspunde
  7. Vlad 20 Apr 2012 @ 00:04

    Ce windows ai schimbat cristi?? Ai trecut pe windows 8? E buna aplicatia si utila pentru cei ce schimba windows-ul odata la 2 saptamani dar pentru cei ce-l schimba odata la 6 luni sau mai mult e deja o bataie de cap sa incepi sa dezactivezi toate prostiile ce le face instalrea default.

    Raspunde
  8. criserb 20 Apr 2012 @ 00:28

    @Vlad – am pus tot 7. Nu acasa unde l-am pus de putin timp, la munca. Din cand in cand il tot pun de la 0. Cu format cu tot, ca sa mearga si el mai repede :)

    Raspunde
  9. jules 20 Apr 2012 @ 10:49

    Mai era una care iti customiza kitul de windows cu programele pe care le doreai. Plus drivere and shit. Facusem un kit de xp pentru cineva si cred ca merge si acum.

    Raspunde
  10. wappy 20 Apr 2012 @ 22:45

    Mai poti folosi si WPI dar e un pic de studiu
    http://www.msfn.org/board/forum/93-windows-post-install-wizard-wpi/

    Raspunde
  11. BogDan 7 Dec 2012 @ 16:35

    Jules, ăla de care vorbeşti tu este posibil să fie nLite. Bună sculă, m-a scăpat de câteva ori de belele şi timp pierdut :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)