Sari la conținut

O carcasa subacvatica pentru D90 aveti?

11_21173Pentru ca intentionam sa mergem in Zakynthos am zis sa-mi fac temele si sa ma pregatesc din timp. Am cauta pe site la F64 o carcasa pentru aparatul meu si din pacate n-am gasit decat pentru D7000 si pentru D300. Eu am Nikon D90 si na… nu se potriveste. In plus chiar nu as fi dispus sa dau 6.500 lei pe o carcasa pe care o folosesc de 2-3 ori. Daca aveti de imprumut asa ceva… dau o bere :)

Dar ma gandesc ca nu are nimeni asa ceva, n-am vazut prea multi pasionati de fotografie subacvatica, asa ca o sa fac poze cu GoPro-ul meu care se descurca binisor si in apa dupa cum v-am aratat la un moment dat.

E pacat sa merg pana acolo si sa nu fac si eu niste poze in apa, mai ales ca am de gand sa fac scuba diving pentru prima oara.

Daca nu gasesc si nu gasesc, o sa-mi iau o carcasa mai ok pentru GoPro-ul ce-l am, nu de alta dar pe cea originala am gaurit-o, ca sa o pot alimenta direct la masina. Vad ca astea nu sunt asa de scumpe.

1. aveti o carcasa pentru D90 de imprumut?

2. ce ar trebui sa stiu despre fotografia subacvatica si despre scuba diving? E complicat? Banuiesc ca nu, dar ma gandesc ca poate sunteti voi mai experimentati si puteti sa-mi dati ceva sfaturi.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Ciprian 26 Jun 2012 @ 00:38

    Sa vezi ce o sa vrei dupa acvariu marin :D

    Raspunde
  2. ama 26 Jun 2012 @ 08:46

    Am prieteni care au facut poze subacvatice cu Go Pro si au iesit chiar bine.

    Raspunde
  3. criserb 26 Jun 2012 @ 08:58

    @ama – pana la urma asa am sa fac si eu, ca nu cred ca am sa gasesc pe undeva o carcasa ok pentru Nikon :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)