Sari la conținut

O cască bluetooth ieftină și foarte bună

Vă spun din start că mie nu-mi plac căștile in-ear (pe românește, alea care se bagă în urechi), nu le suport, sau mai bine zis nu le suportam.

Am văzut însă că amicul Crivăț cerea niște recomandări pe facebook și mi-am adus aminte că am căștile de la telefoane pe acasă și am zis că i le dau lui, că mie nu-mi trebuie, nici măcar nu le-am desfăcut.

Mi-a explicat că astea de la S7 și S7 Edge sunt bune și m-a sfătuit să le încerc.

Cum am încredere în el am zis hai.

Le-am folosit vreo săptămână în mașină, să vorbesc cu oamenii la telefon.

După o săptămână mi-am dorit unele fără cablu, să am o mai multă libertate.

Din aceleași discuții de pe facebook am văzut că oamenii recomandau casca de la Plantronics, modelul Explorer 50.

Cum am văzut că nu e scump, am mi-am luat și eu unul, mai mult din curiozitate.

De când l-am luat îl folosesc aproape în fiecare zi, când conduc, și sunt foarte mulțumit.

Bateria ține peste o săptămână, nu mă deranjează deloc la ureche și sunetul este impecabil. Toți pe care i-am întrebat îmi spun că mă aud perfect, mult mai bine ca atunci când vorbesc direct la telefon. Cică parcă sunt lângă ei.

Altă treabă mișto este că sunetul de la Waze îl aud doar eu, și nu toți din mașină, sau alte notificări ale telefonului.

Se poate conecta simultan la două telefoane, deci nu contează pe care te sună cineva, tu poți răspunde rapid fără să fie nevoie să scoți telefonul din buzunar. Are niște butoane pe ea.

Când mai uit de ea în ureche, o folosesc și la birou, mai vorbesc cu unul altul la telefon fără să-mi deranjez colegii, pentru că nu e nevoie să vorbesc tare. Pot să vorbesc chiar și în șoaptă și oamenii mă aud perfect.

Am început să o folosesc și prin curte, mi-e mult mai ușor să alerg după fii-miu sau să mă joc cine știe ce cu el, și să am două mâini libere.

So, dacă aveți nevoie de așa ceva, de fapt vă sugerez să vă achiziționați una dacă conduceți și vă place să vorbiți la telefon atunci când sunteți la volan. Eu până acum nu prea vorbeam, timpul m-a învățat că vorbitul la telefon în timpul condusului te face să-ți abați o parte din atenție de la drum, și acum, cu casca asta, e mult mai simplu și deloc deranjant.

Dacă nu mă credeți pe mine, citiți cele 173 de review-uri ale produsului ;)

Sunt produse și mai bune, dar la banii ăștia este cea mai bună cască pe care o puteți găsi pe piață. Părerea mea.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Georgi 5 Apr 2017 @ 08:26

    Interesant. Am sa i-o cumpar si eu sotului, ca m-a disperat cu telefonul la ureche non stop, mai ales la volan. Nici el nu suporta castile si uraste persoanele care vorbesc la casti (chiar si pe mine, ma prinde imediat daca vorbesc cu el cand am casti), ca nu aude bine.
    Multam de review.

    Raspunde
  2. criserb 5 Apr 2017 @ 10:14

    @Georgi – se aude super bine, pe mine prietenii mă întreabă dacă mi-am luat un telefon nou, pentru că se aude foarte bine, nici gând să-și dea seama că vorbesc la cască :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)