Sari la conținut

O constatare din trafic dupa cateva zile de zapada

20140128_093725

Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu de cand ma plimb cu masina pe zapada am sesizat ca in Bucuresti se circula mult mai bine acum decat vara. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu ajung mai repede ca vara dintr-un loc in altul, ajung chiar mult mai greu, dar soferii care sunt in trafic sunt mult mai civilizati. Nu prea mai aud asa desele claxoane, nu prea mai vad intersectii blocate, soferii sunt mai civilizati.

Sa inteleg ca cei necivilizati nu au avut dispozitia de a-si deszapezi masina sau nu stiu sa circule iarna si au lasat masina acasa? Probabil ca putin din fiecare, nu stiu, dar vad ca cei prezenti acum in trafic sunt mult mai responsabili.

In aceste conditii… sa tot ninga!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Raul 31 Jan 2014 @ 15:59

    sunt mai putini in trafic si au mai multa rabdare. am vazut atea incalcari ale codului rutier zilele astea ca incep sa ma simt in largul meu.

    toti calca acum linia continua, intorc pe buelvarde si chestii dastea minore.

    Raspunde
  2. criserb 31 Jan 2014 @ 16:11

    @Raul – Asta cu linia continua asa este. Pe Burebista nu mai exista un sens de mers si sunt acolo 2 benzi pe sens plus o banda pentru parcare. Toata circulatia se desfasoara pe un sens, unul este plin de masini parcate.

    Si da, asa vad si eu ca este mai multa rabdare,,,

    Raspunde
  3. Liviu 1 Feb 2014 @ 20:56

    Dap , mare parte din cocalari nu au pus mana pe lopata , caci au auzit ei ca aduce ghinion 7 ani ! La fel am constatat si eu in ultima saptamana , chiar am ajutat si cativa oameni sa iasa din parcare ; se schimba lumea ; devenim mai buni

    Raspunde
  4. Afaceri Lemn 2 Feb 2014 @ 12:28

    Sa tot ninga… mult mai libere strazile!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)