Sari la conținut

O super idee

Va mai aduceti aminte de prietenul Alex, cel ce-si cauta apartamentul ala cu baia de peste 50 mp? Daca nu mai stiti despre ce e vorba, vedeti postul in care va povesteam de marea lui problema.

Ei bine, Alex e baiat descurcaret (nu ma indoiam de asta) si se pare ca a gasit o solutie pentru problema lui. vedeti aici despre ce e vorba si minunati-va ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
21 comentarii
  1. Iulian 9 May 2012 @ 13:47

    Am sarit asa prin filmulet, am ajuns la final, si a sarit la mijloc, din nou si din nou si din nou. Deci, care e schema?

    L.E.: Pana la urma am rezistat sa urmaresc primele 4 minute (ceea ce sunt 100% sigur ca nu o vor face nici macar 25% din vizitatorii siteului respectiv). Campania: originala, dar jalnica sincer.

    Raspunde
  2. skybax 9 May 2012 @ 14:00

    Mda… mai scurt nu se poate? E plictisitor sa vezi timp de 7 minute unul cum se maimutareste cu niste produse.

    Raspunde
  3. MooNy 9 May 2012 @ 14:03

    Sustin ultimul rand scris de Iulian.

    Raspunde
  4. ella 9 May 2012 @ 14:04

    Filmuletul sare si se repeta(poate asa s-a vrut) dar sincer nu merita osteneala pentru niste produse care s-au dovedit a fi slabute rau de tot.

    Raspunde
  5. DAD 9 May 2012 @ 14:09

    Ti-am zis eu ca e ceva dubios la mijloc :))

    Raspunde
  6. mircea 9 May 2012 @ 14:29

    Deci pana la urma avea dreptate Looloo, era o alta reclama mascata. Aiurea… obisnuiam zilnic sa citesc blogu asta sa vad chestii interesante dar acum din 5 articole 4 sunt scrise doar pentru a face reclama la ceva. Cu parere de rau, de azi ai cu un vizitator mai putin. Succes !

    Raspunde
  7. Cristian 9 May 2012 @ 15:07

    O super bataie de joc fatza de cititori, vrei sa spui? Nici o legatura cu imobiliarele, prefacatorie totala inca din postul trecut. Ultimele click-uri ce le mai dau pe blogul tau.

    Raspunde
  8. raul 9 May 2012 @ 17:31

    penal, penibil, rromanesc. toata povesta.

    daca ‘povestea’ era reala oricum mi se parea ca trebuie sa fii putin retardat sa nu te poti intelege cu piretena. daca tovarasa mea mi-ar ocupa toata baia inseamna ca as fi prea ratat sa traiesc… sau sa am o prietena.

    Raspunde
  9. Ella 9 May 2012 @ 18:20

    Eu zic ca Alex ar trebui sa isi transforme apartamentul intr-o buda si atunci o sa aibe una de 50mp…cam penibila reclama :P

    Raspunde
  10. BogDan 9 May 2012 @ 18:24

    Jenant. Mizer.
    Ultima dată când am trecut pe aici. Am ştiu de când ai postat celălalt material că asta se va întâmpla, dar citindu-te mai des am sperat că eşti altfel.
    Nu. Nu eşti.
    O zi bună şi spor la bani.

    Raspunde
  11. Iulian 9 May 2012 @ 19:16

    Toti vorbiti de parca nu are voie si blogarul sa faca bani din propriul lui blog. Nu stiu de unde vine mentalitatea asta cum ca un blogar este sluga cititorului. Daca era un blog care acuza advertorialele si apoi venea cu advertoriale, intelegeam, dar asa, NU.

    In primul rand eu m-am referit la realizarea campaniei de catre Avon ca e cam jalnica, nicidecum la faptul ca apare asa pe blog. Pai cine sta frate sa se uite la 7 minute de filmulet penibil? Nimeni. De aia e jalnica.

    Si este originala, sa fim seriosi si sinceri. Planul de a atrage cititori a fost bun, ideea planului a fost buna, dar realizarea, productia, meritau mai mult, punere in practica a ideii se putea face mult mai bine.

    Raspunde
  12. criserb 9 May 2012 @ 20:46

    @Iulian – tu nu stii man ca asta e o treaba romaneasca. Cand unu face bani restul devin invidiosi. Asta e… n-ai cei face, de mentalitatea asta nu o sa scapam niciodata.

    Dupa ce muncesti ani de zile (eu am vreo 5) la un blog, atunci cand castigi un ban lumea iti da in cap. Sa fie sanatosi si le doresc ca intr-o zi sa ajunga si ei sa castige bani din blog.

    Desi ma indoinesc, cu mentalitatea asta…

    Raspunde
  13. BogDan 9 May 2012 @ 21:01

    @Criserb – Ca să ne înţelegem bine, că văd că lucrurile merg cam departe: am refuzat vreme de 5 ani (da, din 2007 încoace) orice formă de monetizare a blogului. Scriu pentru că am nevoie de asta, pentru că îmi place, pentru că de aici s-a născut primul meu volum. Aşa că ideea de “e invidios că eu fac ban, frate sunt valoare” e greşită, cel puţin în ceea ce mă priveşte. Stilul ăsta cocălăresc, de parvenit, m-a lăsat rece, viaţa mea e bazată pe altceva. Am să te rog să ai bunul simţ să nu mă incluzi în categoria personajelor care-şi centrează viaţa pe aşa ceva.
    Mulţumesc. Şi multă baftă.

    Raspunde
  14. Iulian 9 May 2012 @ 21:38

    @Bogdan, nu a zis Criserb ce ai zis tu de invidie.

    Idee de baza pe care trebuie sa o stie un cititor este ca un blog cu un trafic cat de cat trebuie sa fie tinut pe un server serios, care costa. Si cand, ca blogar, atunci la performanta de a avea un blog care se autosustine, este perfect, daca mai face si ceva bani pe deasupra (vorbim de bani care inseamna maxim jumatate din salariul pe luna al blogarului daca are un job cat de cat, nu va imaginati sume uriase.) atunci e super.

    Raspunde
  15. BogDan 9 May 2012 @ 23:57

    @Iulian – Visits today: 2284. Been there, done that. Trecut chiar de suma asta, probabil că şi Criserb a trecut de multe ori de ea. Te rog, nu am nevoie de lecţii, pe cuvânt :)

    Raspunde
  16. criserb 10 May 2012 @ 01:50

    @BogDan – e numai decizia ta daca nu vrei sa castigai bani din blog. Departe de mine gandul sa o comentez. Fiecare face ce vrea cu blogul si viata lui. Eu am ales partea cealalta . Cum eu nu am comentat decizia ta nu vad de ce ai face-o tu in ceea ce ma priveste.

    Nu ma mai citesti, asta e… viata merge inainte ;) dar nu vad de ce trebuie sa ne contrazicem intr-o chestie pe care o vedem diferit…

    Raspunde
  17. maddy 10 May 2012 @ 10:01

    ar fi fost haios daca filmul nu era crancen de plictisitor. in general n`am nimic cu reclamele mascate dar campania asta mi s`a parut proasta.

    Raspunde
  18. criserb 10 May 2012 @ 10:55

    @maddy – In ce sens proasta? E adevarat ca filmuletul e ok doar in prima lui parte, dar campania nu cred ca e proasta. A facut buzz, si-a atins scopul. Parerea mea

    Raspunde
  19. Adrian 10 May 2012 @ 12:23

    Imi place campania, foarte inspirata :) Tipul e amuzant!
    Totusi problema cosmeticelor din baie nu dispare, este o realitate cruda.

    Raspunde
  20. maddy 10 May 2012 @ 17:23

    filmul a fost plictisitor si dupa comentariile de mai sus vad ca cititorii mai mult s`au enervat decat s`au amuzat.
    din moment ce ai scris de “prietenul” tau alex, oamenii au presupus ca e chiar prietenul tau si e mai excentric de felul lui, din moment ce vrea o baie de 50mp. de fapt a fost doar un personaj intr`o reclama.
    nush ce buzz a creat, mie mi`e egal, n`am mai folosit avon din liceu (produse ieftine si populare la vremea aia) si nici nu intentionez pentru ca exista marci mai bune, dupa parerea mea.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)