Sari la conținut

Cabana Doftana din Valea Doftanei

Habar nu am dacă numele ăsta este real, pentru că la o simplă căutare de google după “Cabana Doftana” găsești o mulțime de rezultate, dar cert este că pe Turist Info cabana se găsește sub această denumire.

Am fost în weekendul ce tocmai a trecut și am ales cabana pentru numărul de camere și posibilitatea de a o închiria pe toată, pentru a nu intra în contact cu alte persoane. În situația pandemiei cred că aceasta este cea mai bună opțiune.

Cabana are 4 camere și o mansardă foarte mișto și spațioasă. Din păcate la mansardă erau niște cuiburi de viespi și mai cădea câte o viespe din când în când. Proprietarii știau, chiar ei ne-au anunțat de treaba asta și se luptă cu ele, dar încă nu le-au dat de cap, că mai cădea câte una amețită, de undeva din tavan. Au un cuib făcut între acoperișul cabanei și lambriul din interior. Mă rog, ăsta a fost un mic inconvenient și am ținut să vă spun, să nu aveți surprize în caz că vă duceți. Totuși e posibil să rezolve repede problema și na, să găsiți totul ok.

Noi am fost 8 adulți cu copii și am avut suficient loc.

Curtea este foarte mișto, se poate vedea în poze, nu cred că-i cazul să mai zic eu ceva.

În curte se mai găsește un foișor, utilat cu de toate (grătar, chiuvetă, frigider, loc de gătit și loc de luat masa), un spațiu de joacă pentru copii și încă o incintă în care este o masă de ping-pong și o masă de biliard.

Practic ai ce face acolo pentru câteva zile, fără să fii nevoit să ieși din pensiune.

Ah, totul este este extrem de curat, nici cel mai cârcotaș nu cred ca are ce reproșa.

Mi-a plăcut și m-am gândit să vă recomand și vouă, iar dacă aveți și voi ponturi asemănătoare le aștept în comentarii.

Mai găsiți și aici niște poze precum și datele de contact.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Alina 18 Aug 2020 @ 20:32

    Arata f bine dar ma impresioneaza pretul. Tocmai ne-am intors din vacanta de la Davos unde am inchiriat o cabana de 8 camere cu prietenii la pretul de 450chf/noapte. Pretul include si passurile pe toata regiunea(telecabine, autobuze si tren si diverse alte reduceri) plus curatenia de final. Am mai platit separat lenjeria de pat, 20chf de persoana. Deci cred ca per total vacanta noastra din Elvetia a costat cat a voastra in Romania, din punctul de vedere al cazarii.

    Raspunde
  2. criserb 19 Aug 2020 @ 13:44

    @Alina – hai că e bun prețul, să vezi ce scoruri sunt pe aici :) Practic la 1000 lei pe noapte înseamnă 200 lei de cuplu dacă se ocupă cele 5 camere.

    Raspunde
  3. Alina 19 Aug 2020 @ 14:56

    Nu imi dau seama daca e foarte scump, doar am raportat la salariul mediu din Romania. Si la cat am platit pentru noi in ultimele vacante, familie de 4 care are nevoie de 2 camere si e aproape acelasi lucru. Si totusi intretinerea unei cabane in Elvetia sau Franta nu costa la fel de mult ca in Romania.

    Raspunde
  4. criserb 19 Aug 2020 @ 16:14

    @Alina – adevărat, dar la noi omul vrea să-și scoată investiția în câțiva ani…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)