Sari la conținut

Politia va protejeaza

fingerprintPolitia a ramas din 20 iunie fara baza de date, intrucat cele doua programe folosite pentru recunoasterea faciala si identificarea amprentelor suspectilor nu mai functioneaza din cauza unor probleme tehnice, verificarile fiind astfel ingreunate intrucat amprentele suspectilor sunt comparate manual, relateaza Mediafax.

[via]

Voi va dati seama cat dureaza acum prinderea unui infractor? Daca pana acum timpul in care infractorul era prins era foarte mare… acum cat o sa fie? Oare o sa mai vedem vreun infractor prins?

Sa cauti amprentele manual, e un lucru aproape imposibil de facut, dupa parerea mea. Ne uitam la tot felul de filme si seriale politiste, vedem cum lucreaza altii, cu softuri si programe care mai de care mai avansate si noi comparam amprentele suspectilor manual? Buna treaba. Inca ma intreb ce mai cautam in UE.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. fulgerica 13 Sep 2012 @ 12:27

    Hahha, adica vor sa zica ca Politia IT nu facea backup zilnic sau saptamanal? Omg…

    Raspunde
  2. Vlad 13 Sep 2012 @ 13:23

    N-au astia treaba cu “jucarii automate”. O sa mai treaca vreo 10 ani pana sa ajungem la nivelul din UE la capitolul asta.

    Raspunde
  3. Andy 13 Sep 2012 @ 13:30

    Si peste 10 ani UE va fi mult mai avansata decat noi si noi iar vom fi in urma :)

    Raspunde
  4. Valentina 13 Sep 2012 @ 18:41

    Inteleg de ce un pustide 20 de ani a facut ce nu a facut politia romana in atatia ani…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)