Sari la conținut

Profitshare a inceput sa mearga si inca destul de bine

Sunt de cativa ani pe profitshare, am castigat bani frumosi, dar de la o vreme a inceput sa-si revina, sa mearga mai bine fata de trendul descendent in care era. De cand cu perioada de recurenta de 10 zile, se vede progresul. Daca ti-am recomandat ceva si tu il cumperi eu imi iau un comision. Este mult mai ok cu 10 zile, decat 30 cat era pana in 15 august.

Doar un exemplu, ultimele 7 zile:

profitshare2

Este cazul sa nu mai aruncam cu noroi si sa recunoastem ca ultimele schimbari au fost in bine, in folosul nostru, al celor care castiga de pe urma afilierii.

P.S. Si inca un print screen, pentru ultimele 30 de zile.

profitshare3

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. Alex 10 Sep 2013 @ 00:33

    De ce e mai bine cu o perioada recurenta mai mica, teoretic e mai bine sa fie mai mare … ?

    Raspunde
  2. Costin 10 Sep 2013 @ 08:55

    Alex nu te pricepi tu :) E mai bine sa primesti mai putine comisioane :) Plus ca la 0.37 conversie imi pare deja racheta

    Raspunde
  3. criserb 10 Sep 2013 @ 10:24

    @Alex – 1 om intra de pe siteul tau pe emag azi. Timp de 10 zile daca isi ia ceva este comisionul tau. Daca perioada de recurenta ar fi 30 de zile omul ala este foarte posibil sa intre si pe alte siteuri de pe care sa ajunga pe emag, astfel cookie-ul tau este suprascris si tu nu mai iei nimic. In 30 de zile sansele sunt mai mari sa se intample ceea ceea ce ti-am zis eu decat in 10 zile. Apoi… este, dupa mine, mai corect asa. Daca omul cumpara ceea ce ii recomanzi tu, cumpara in 10 zile, n-are nevoie de 30 de zile pentru a se decide.

    @Costin – conversia conteaza la tine sau banu’ care iti intra in buzunar? Pe mine sincer ma incanta banul, nu conversia.

    Raspunde
  4. Darius 10 Sep 2013 @ 10:28

    @criserb: Da, daca e mai corect sau nu e discutabil, dar cu siguranta nu are cum sa fie mai bine. N-ai cum sa zici ca daca e perioada mai mica castigi mai mult. :) Nu e ca si cum cei care cumpara stiu ca e de 10 zile perioada de recurenta si se grabesc sa cumpere, ca au dat click la tine pe profitshare.

    Raspunde
  5. criserb 10 Sep 2013 @ 11:06

    @Darius – ai dreptate. Totusi in linkul dat de mine, la inceputul postului, sunt mai multe chestii care dupa mine au contribuit la revenirea profitshare-lului, cel putin din punctul meu de vedere. De exemplu renuntarea de catre emag a propriilor linkuri afiliate din newslettere…

    Raspunde
  6. Darius 10 Sep 2013 @ 11:18

    @criserb: Serios, au renuntat? Is curios pana cand. :)

    Raspunde
  7. Alex 10 Sep 2013 @ 16:26

    Am inteles, multumesc !

    Raspunde
  8. cartus 10 Sep 2013 @ 18:40

    Nu am timp sa scotocesc un pic, dar ti-as trimite printscreen cu comisioane de pe urma celor care au dat click la mine acum peste 20 de zile. Pe aia i-ai pierdut. Garantat. Multi, putini…sunt bani pe care nu ii mai vezi. A fost ca la o negociere, noi nu punem link in newsletter, voi nu mai pupati bani peste 10 zile si terminati cu Adwords. Pe total e un win-win, daca nu ai folosit Adwords, dar daca revin cu link in newsletter …. Pentru mine a fost mai mult win la ei – loss la mine, vezi in linkul de pe nume. Acum m-am apucat de Flanco, tot ca un experiment. Vedem ce iese peste o luna.

    Raspunde
  9. blue 12 Sep 2013 @ 13:20

    Explica mi si mie doua chestii..unu, unde faci reclama la produsele respective link uri ca pe blog nu le vad, si doi daca cineva acceseaza un link si revine in 10 zile si comanda un produs,trebuie sa comande obligatoriu produsul respectiv sau orice produs de pe site ul respectiv…..

    Raspunde
  10. criserb 12 Sep 2013 @ 13:27

    @blue – sunt mai sus niste bannere, la final de articol, apoi mai este unul pe coloana din dreapta, pe toate paginile. Din cand in cand mai scriu si cate un post despre un anumit produs, uite de exemplu asta.

    Nu, omul poate sa comande orice alt produs, nu neaparat cel pe care le-ai recomandat tu.

    Raspunde
  11. Coffee 25 Sep 2013 @ 12:08

    Inseamna ca ai o super rata de conversie. Bravo!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)