Sari la conținut

RDS-RCS vine cu o oferta foarte buna la telefonia mobila

Dupa cum vedeti mai jos oferta RDS-RCS este chiar de nerefuzat. Un numar asa de mare de minute nationale la asa bani nu ofera deocamdata nici o alta companie de pe piata.

oferta-rds-rcs

Totusi, nu stiu cati clienti o sa-si faca, din cate stiu eu (poate gresesc) acoperirea lor nu este chiar foarte buna, dar pentru oras merge.

De mentionat ca traficul de date pentru mobil este nelimitat, astfel dupa depasirea traficului alocat fiecarui abonament in parte nu se percep taxe suplimentare, el o sa fie doar limitat la 128 Kbps pentru download si 64 kbps upload.

Mai multe detalii gasiti aici.

Va tenteaza oferta, sunteti dispusi sa renuntati la operatorul vostru de telefonie mobila pentru a trece la RCS-RDS?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
 1. ionut 19 Jan 2014 @ 19:47

  Rds e ok doar la internet. Catv e praf iar telrgonia mobila e ciudata: pentru activare roaming a fost necesara schimbarea sim-ului, iar la destinatie introducerea, pe langa pin, a unui cod nck. De prisos sa spun ca nu a functionat… so, no thanks…

  Raspunde
 2. ianacosti 19 Jan 2014 @ 19:47

  Eu m-am hotarat, ma portez la RDS. Mai trebuie sa decid ce abonament aleg, cel de 7 sau cel de 5.
  Acum pentru 8,33 euro am de la Orange 700 min in retea si 125 nationale din care vorbesc cam 300 in retea si 100 nationale. RDS-ul are tarifele foarte mici si dupa terminarea minutelor incluse ca sa nu mai zic de roaming, 3 centi minutul primit. De acoperire nu-mi fac probleme, eu ma bucur cand nu am semnal.

  Raspunde
 3. BogDan 20 Jan 2014 @ 10:22

  La prima vedere oferta e ok. La a doua vedere…dacă modifică lucrurile sub forma modului în care le modifică și la oferta TV…mai bine lipsă :))

  Raspunde
 4. rivi 21 Jan 2014 @ 10:06

  @Bogdan: ce ar putea modifica la telefonie ca sa poti compara cu serviciul de televiziune?

  Raspunde
 5. BogDan 21 Jan 2014 @ 10:17

  @rivi – Nu-mi trece prin cap, dar sunt sigur că pot găsi ei o soluție :) Nu subestima inventivitatea pur românească.

  Raspunde
 6. Marius 9 Apr 2014 @ 20:45

  @ionut – Ce-i praf la CATV?

  Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)