Sari la conținut

Sa ma bag intr-o campanie in care nu am fost implicat? :)

Hai sa ma bag, ca doar nu scriu titlul asta degeaba.

So, din ce-am vazut pe net, sunt niste oameni implicati in campania asta si am avut placerea sa-i vad gatind, la ei acasa. Chiar m-am simtit bine vazandu-i gatind, asta este motivul pentru care m-am hotarat sa va prezint aceasta campanie.

Au fost niste retete alese in urma unor comentarii (pe blogurile respectivilor) si participantii implicati in campanie au fost desemnati sa le faca/gateasca.

Va invit sa urmariti, mai jos, felul in care fiecare dintre ei au dus la bun sfarsit sarcina avuta.

Prima, pentru ca este fata, este Andreea, care gateste un Beef Wellington, o reteta pe care am sa o fac si eu cu prima ocazie.

Al doilea preparat este pregatit de Sebi, este vorba de snitel la cuptor, cu multe straturi, alt preparat pe care am sa-l fac cat de curand.

Iar ultimul preparat pe care vi-l prezit este realizat de Groparul, mare om in blogosfera, un Ardelean de-al meu, no :)

Voi ar trebui sa intrati aici, pe pagina concursului si sa votati filmuletul preferat. Eu am facut-o deja si i-am votat pe toti trei. Imi sunt dragi si nu puteam sa ma decid. Andreea a avut cel mai complicat preparat si l-a facut foarte ok, chiar mi-a facut o mare pofta de vita, Sebi a fost cel mai haios, dupa parerea mea, iar Groparula fost zen :)

Sunt totusi curios, dupa ce le-ati vazut pe toate, care este parerea voastra, care v-a placut cel mai mult. Daca lasati si un comentariu in care sa-mi spuneti asta, apreciez.

Cat de repede am sa prepar si eu vita de mai sus, cu ajutorul Danei, bineinteles.

Vizionare placuta si sper sa nu fiti flamanzi cand va uitati :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Pitikut 27 May 2013 @ 23:11

    Dar de Arhi, nu zici nimic?

    Raspunde
  2. criserb 27 May 2013 @ 23:16

    @Pitikut – nu zic nimic pentru ca eu nu am vazut nicio implicare in campania asta. Un filmulet prea sec si zero implicare, comparativ cu ce am aratat mai sus.

    Raspunde
  3. un Prost 28 May 2013 @ 08:38

    So….. :)))))))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)