Sari la conținut
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. Iulian 13 May 2012 @ 23:34

    Ca Duster este romanesc tare =)) Oricum, e clar ca targetul acestui model nu e tocmai Romania, pentru ca la noi nu se prea poarta modelele cu 7 locuri, gen MPV, altfel si MCV-ul ar fi avut vanzari uriase. A fost facut din ce vad special pentru UK, Franta, Germania, unde MPV-urile sunt foarte folosite, exact ca in reclama, pentru dus copii la scoala, de asta i-au si daruit un bord frumos, cu navigatie. Oricum ar fi, nu este tocmai o masina urata, ofera tot ce cauta un englez pentru familia lui si la un pret foarte mic in comparatie cu concurenta. De la inceput am prezis ca va aduce noi recorduri la vanzari pentru Dacia.

    Raspunde
  2. william 14 May 2012 @ 01:12

    kkt = calitate = 0 = mizerie = rugina dupa 1 an = consum cat un tren = …

    Raspunde
  3. vlad 14 May 2012 @ 02:07

    In sfarsit o reclama reusita. Ma dispera reclamele la Duster cu saracii bogati = SNOBI, de e prea ieftina pentru ei. Mie imi place aceasta masina dar nu cred ca mi-as cumpara-o. Sufar de complexul Ex-proprietar de Dacie si nu-mi mai trebuie.

    Raspunde
  4. Premiantul 14 May 2012 @ 07:27

    da…rugina e o problema…care sper ca au rezolvat-o …

    Raspunde
  5. Andy 14 May 2012 @ 10:14

    Mie nu mi se pare ca arata bine, mai ales de la spate. Celelalte modele Dacia imi plac, dar Lodgy mi se pare ca e un Stepway la care i-au trantit un portbagaj.

    Raspunde
  6. Andy 14 May 2012 @ 10:15

    @william: daca vrei consum bun iti iei modelele diesel. Daca-ti iei un 1.4 mpi, normal ca o sa-ti consume cat un tren :)

    Raspunde
  7. william 14 May 2012 @ 10:35

    @premiantul : rugina nu exista la DACIA ! DACIA de fapt e o colectie de rugina, mascata f bine !

    @andy: mai da-o dracului cu 1.4 ! nu sunt in evul mediu sa iau motor de 1.4 ! pai ala consuma mai mult decat 1.9 !

    are un vecin un logan 1.4 benzina si zicea ca papa 8 l/100 km

    am inchiriat un logan ca a lui, nou, si a iesit consum de 12 l/100 kim, la drum intins, fara aglomeratie, seara, targu mures – cluj !

    Raspunde
  8. Iulian 14 May 2012 @ 11:24

    Degeaba va luati de 1.4 MPI, ca stie tot romanul ca e cel mai lenes si consumator motor de pe piata de la Dacia si Renault. Comentati si voi despre 1.2 TCe sau 1.6 16V. E ca si cum am spune toti despre BMW X3 ca arata execrabil. WE KNOW! Toti cei ce au fost binecuvantati cu darul vederi pot constata asta.

    Raspunde
  9. Andy 14 May 2012 @ 11:28

    @william: depinde de motor, de tip de condus, de combustibil. Eu am avut acum cativa ani primul model de Logan cu motor diesel de 1.5 si in medie avem intre 4.2 si 4.7 consum. E drept ca eu conduc mai economic, nu turat la max, accelerari / franari bruste, etc. La benzina oricum consumul o sa fie mai mare… cu diferenta daca-ti iei TSI de la VW care e aproximativ egal motorul diesel la drum intins (in oras consuma mai mult putin). De exemplu cu Golf 6 1.2 TSI scot consum egal cu Jetta 1.9 TDI.

    In alta ordine de idei, sunt de acord cu ce zici tu despre rugina dar la consum iti zic ca pe anumite motoare stau chiar foarte bine :)

    Raspunde
  10. carucioare 14 May 2012 @ 16:07

    pt familie e ok ca masina, dar vb lui William, nu merita banii !

    cu banii aia iau un range rover, land rover :))

    Raspunde
  11. Florin Moldovan 14 May 2012 @ 17:13

    Mulți fac comparații greșite. Dacia e făcută pentru o anumită clasă de oameni, care poaten nu-și permit să-și cumpere un Galaxy sau un Sharan. E mai ieftină, e autohtonă, e Dacia.
    De la Dacia nu poți avea pretenții. E o mașină și atât. Și o să fie cumparată, cu toate că nimeni nu se așteaptă. Duster-ul a avut același star, era criticat și marginalizat, dar se pare că reprezintă un procent din mașinile care circulă în țara asta.

    Raspunde
  12. katy 14 May 2012 @ 19:48

    Avem un Logan pe benzină care ”implineste” în vara asta 6 ani. Nu am avut niciun fel de probleme in aceasta perioada, doar zgârieturi, iar astă iarna am schimbat bateria( deci după mai mult de 5 ani). Nu am avut probleme cu rugina pana acum. Consumul este cel care este scris in cartea masinii, este adaptata drumurilor noastre, este spaţioasă. Am dat atunci pe ea cam 7000 euro. Am auzit de multe ori vorbindu-se de rău despre aceasta masina si nu inteleg de ce. Îşi merita pe deplin banii. Ce vreti, sa se comporte ca o masina de 20 000 de euro? Noi suntem f. multumiti de ea ( este adevarat ca suntem mai in varsta şi nu ne pasioneaza viteza si alte minuni cu care sunt dotate acum masinile). Următoarea masina pe care o vom cumpara va fi tot una autohtonă.

    Raspunde
  13. criserb 14 May 2012 @ 21:37

    @william – cand ai condus ultima data o Dacie? Te vad asa pornit impotriva ei si totusi nu inteleg de ce. Dacia e una din cele mai vandute masini in Europa, neamtul o cumpara, francezul o cumpara iar noi romanii arucam cu pietre.

    Intrebare e simpla, cand ai condus ultima data o Dacie si pentru cati km? Daca ai putea sa o compari cu o alta masina din clasa ei ar fi minunat, dar asta e optional ;)

    @carucioare – asa imi plac aia care compara mere cu pare… tipic romanesc. Compari o masina de famile cu un Range Rover, buna asta :)

    Raspunde
  14. Alina 17 May 2012 @ 09:25

    E tare simpatica reclama. Nici mie nu imi placeau cele cu bogatii afectati. Asta chiar mi se pare ca se adreseaza cui trebuie, familiilor cu copii (e suficient 2 ca sa ai nevoie de masina mare daca nu stai in buricul targului).
    Cum zicea cineva mai sus Dacia face cat valoarea, nu are sens sa te astepti la mai mult de la ea. Ultima oara am condus un Logan anul trecut si a fost mai mult decat ok. Nu mi-as lua Logan pentru ca imi permit o clasa mai sus, tocmai mi-a sosit un Accord Tourer, dar daca as avea venituri mai mici cu siguranta as merge pe Dacia.
    Cat despre Duster, pot zice ca au creat un trend al culorii maro. Acel maro specific de Duster. In zona care locuiesc este plin de Dustere, probabil si din cauza zonei de munte unde se opteaza mult pentru 4×4.
    Eu vad Dacia ca un succes al Renault, in primul rand. Sa fim seriosi noi suntem aici pe post de China, de producatori. Toata lumea cumpara Nike si Adidas, sunt ele produse in China, dar firma mama ramane americana.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)