Sari la conținut

Un obiectiv pe care nu trebuie să-l ratați când treceți prin Hunedoara

Am văzut de multe ori Castelul Corvinilor și de fiecare dată am văzut ceva mai frumos. Nu pentru că el se schimbă de la o vizită la alta, dar sunt acolo niște oameni care se ocupă de el și pe măsură ce mai au niște bani mai fac câte ceva pentru a-i da și mai multă viață.

De data asta, cu ocazia #vizitainHD 2014 am avut norocul să ajung în locuri încă nedeschise publicului larg. Locurile respective nu sunt ascunse publicului, dar din păcate turistul încă nu este obișnuit să admire frumusețile ce-i sunt prezentate și atunci cei de la castel au preferat să le țină închise până vor face rost de noi fonduri care să le permită supravegherea zonelor respective. Poate niște camera video, poate noi angajați care să fie în permanență pe acolo.

Nu am să mă mai lungesc cu povestea, vorba lungă este sărăcia omului, am să vă las cu niște poze, poze care sunt convins că spun mai mult decât 1000 de cuvinte.

DSC_1745

Iar acum după ce v-ați uitat la poze vă sfătuiesc să întrați și pe site-ul oficial al castelului unde o să puteți afla tot felul de lucruri interesante.

P.S. #vizitainHD ediția 2014 a fost un eveniment organizat de DenisaSebi și Călin.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Madalina Iancu 23 May 2014 @ 21:53

    Ah ce poze misto ai facut! Uitandu-ma la ele mi-am reamintit ce experienta faina a fost la castel si cat ma bucur ca am ajuns acolo. Daca as fi ajusn la Paris cred ca nu ma bucuram atat de tare. Cine a mai avut parte de un tur VIP? :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)